Wrap it up november 2018

In deze rubriek zal je meenemen in de boeken die ik afgelopen maand heb gelezen in de afgelopen maand.

Mijn doel voor deze maand was het lezen van twee boeken. Ik had er vier klaargelegd, zodat ik kon kiezen. Welke vier dat waren kon je aan het begin van de maand lezen in de TBR post. Maar is het me ook gelukt om deze vier boeken te lezen? Of heb ik het er slechter vanaf gebracht dat in wilde?

Hoe bracht ik het er vanaf?
Ik ben niet ontevreden over mijn leesgedrag. Ik heb meer gelezen dan ik had verwacht. Maar ik moet ook eerlijk toegeven dat ik meer tijd had omdat ik op het laatste moment besloot om dit jaar niet mee te doen aan NaNoWriMo. Dit omdat ik merkte dat mijn nieuwe baan echt meer energie eiste dan ik had verwacht. Dit bleek een heel goed idee te zijn, want een week later was ik ziek. Klik op de foto om naar de recensie van het boek te gaan.

Ondanks dat ik niet heb kunnen lezen toen ik ziek was, heb ik wel genoeg momenten gehad dat ik wél lekker kon lezen.
Ik had vier boeken op de planning staan, maar was ook nog bezig met het boek 13 minuten. Dit boek heb ik in een dag uitgelezen.

13 minuten

De dag daarna begon ik in het boek Deadline. Ook dit boek heb ik uitgekregen. Zelfs in drie dagen. Dat is best snel voor mij.
over dit boek is nog geen recensie online gekomen en deze gaat ook niet meer komen. Wat ik wel kan vertellen is dat ik echt onwijs genoten heb van dit verrassende boek. Het was een boek waarbij ik al vrij snel midden in het verhaal zat. Ik vloog over de pagina’s en vond het echt geweldig. Hoewel het echt een boek is voor jongeren heb ik desalniettemin erg genoten.

deadline

Hoewel ik van de vier boeken die ik wilde lezen er maar ééntje las, heb ik mijn doel om twee boeken te lezen wél gehaald. Daar ben ik erg blij mee.

Wat was jouw favoriete boek van afgelopen maand?

Sharing is caring

A Hint Of Blue

Mascha, 20-something is een hyperactieve chaoot, die houd van lezen, sporten en zichzelf mooi maken. Maar ze vind zichzelf geen beauty-meisje. Ook houd ze van lekker eten. Vooral het opeten ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares