6 willekeurige feiten over mij

Het leek me erg leuk om vandaag eens een lijstje te delen met willekeurige feiten over mij.  Wie weet zijn dit dingen die je al van mij wist, maar misschien kende je deze feiten nog niet. Meestal ben ik een open boek en vertel ik veel over mezelf. Maar sommige dingen zijn voor mij zó vanzelfsprekend dat ik ze niet zomaar deel. Daarom leek het me erg leuk om eens wat meer te vertellen over mezelf. Vooral ook omdat er weer wat nieuwe volgers bijgekomen zijn.

  • Ik woon alweer ruim anderhalf samen met de liefde van mijn leven.
  • Ik wil na de singelloop gaan opbouwen naar het rennen van een halve marathon
  • Mijn favoriete eten is Italiaans. Het allerlekkerst is een zelfgemaakte pizza. Maar meestal ben ik daar te lui voor.
  • In september ben ik voor het eerst in mijn leven naar Disneyland gegaan. Nee, ik was daar echt nog nooit geweest. Samen met vriendlief ga ik er een paar dagen naartoe. Samen met Lianne en haar schoonfamilie hebben we daar meegedaan aan een 10K hardloopwedstrijd!

  • Een van mijn hobby’s is breien. Ik word daar oprecht rustig van.
  • Ik ben lichtelijk verslaafd aan mijn telefoon. Maar als ik met vrienden of familie ben, stoor ik me eraan als anderen ‘dit even opzoeken”.

Dit waren de zes redelijk random feiten over mij. Zijn er dingen die jij nog niet wist? of ken je mij zo goed dat je dit allemaal al wist.

Kende jij deze willekeurige feiten over mij?

Sharing is caring

A Hint Of Blue

Mascha, 20-something is een hyperactieve chaoot, die houd van lezen, sporten en zichzelf mooi maken. Maar ze vind zichzelf geen beauty-meisje. Ook houd ze van lekker eten. Vooral het opeten ^^

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *