Heel veel weggedaan voor de challenge! (halverwege)

Hoe het gaat met de challenge van een van de meest bekende minimalisten van de wereld? Ik zal het je vertellen. Het gaat echt super goed! Maar… ik heb nog niet echt het idee dat ik veel heb weggedaan. Dat terwijl ik op het moment van schrijven ( de 18e) al meer dan 120 dingen heb weggedaan.

De minimalisme-challenge, meer dan alleen wegdoen

De minimalisme-challenge is voor mij meer dan alleen wat dingen wegdoen. Het gaat er om dat je bewust bent van de spullen die je in huis hebt. Het gaat er niet per se om dat ik aan het einde van rit veel minder spullen heb. Maar wel dat de spullen die ik heb me blij maken! Zo ben ik deze maand met mijn moeder gaan shoppen, en ik heb een aantal nieuwe kledingstukken gekocht in de sale  en een heerlijk, nieuw luchtje. Dat betekent niet dat ik nu nóg meer moet wegdoen, want dat is voor mij niet het doel van de challenge. Het doel voor mij is, het opruimen en wegdoen van de zooi die in huis ligt. Dingen die me blij maken mogen uiteraard blijven.

heel veel wegdoen, dit mag naar de kringloop

Wat voor dingen heb ik zoal weggedaan?

Voor de minimalisme-challenge heb ik een hoop oude kleren weggedaan, maar ook:

  • Een paar boeken
  • Pennen die het niet meer deden
  • Producten uit de voorraadkast waarvan de datum verlopen is
  • Verzorgingsproducten die over datum zijn
  • Dvd’s
  • En nog veel meer

Erg blij met hoe het gaat, maar nog even volhouden

Ik ben erg blij met hoe het gaat met deze challenge. oHewel ik weet dat het moeilijkste deel nog moet komen, ben ik er helemaal klaar voor. Ik had niet gedacht dat er zoveel spullen waren in huis die ik zonder meer weg kon doen. Maar het blijkt makkelijker te gaan dan verwacht. Aan het einde van de maand zal er nog een blogpost online komen, met het eindresultaat. Ik ben er klaar voor.

Doe jij makkelijk iets weg?

Sharing is caring

Mascha Vermeulen

Ik ben 28, en hyperactieve chaoot, die houd van lezen hardlopen en lekker eten. Ik woon samen met mijn lieve vriend in Breda waar ik ook werk als copywriter. Verder vind ik het erg leuk om mezelf op te maken, maar ik zie mezelf niet als beauty-meisje. In mijn vrije tijd spreek ik graag met vrienden af of ga ik iets met Vriendlief doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares