Terugblik doelen oktober

Het is alweer eind oktober. Time goes by so fast. Tijd dus voor de terugblik doelen oktober.

Sport
Hier vertelde ik dat ik mijn eerste 10k ging lopen in de singelloop en daarna twee weken niet ging hardlopen.
En dat ik krachttraining ook graag weer wilde oppakken.

Die 10k is heel erg goed gegaan! ik liep hem in 1 uur en 2 minuten! Iets waar ik trots op ben. Dat ik daarna twee weken niet liep, zat zeker ook in de planning. Gelukkig heb ik het ondertussen weer opgepakt en heb ik lekker hardgelopen. Nou… Dat lekker is misschien ietwat overdreven. Ik moet weer even wennen aan het hardlopen.

Ook heb ik een paar keer krachttraining gedaan, waardoor ik flink spierpijn had. Maar dat is natuurlijk geen probleem. Want ik heb die spieren al lang niet op die manier gebruikt dus spierpijn was te verwachten. Wel geniet ik echt van de trainen die ik mezelf aanbied.

krachttraining

Lezen

Twee boeken lezen was mijn doel. Ik ben ondertussen al bezig aan boek 3!
Tot in de dood was dan misschien geen heel boek, maar toch tel ik het als boek. Ook Iene Miene Mutte heb ik gelezen. Ondertussen ben ik ongeveer op 1/3 van het boek 13 minuten.

read more books

Persoonlijk

Het standaard verhaal van ritme en gezond eten was mijn doel.
Hoewel ik natuurlijk op vakantie ben geweest en daar niet echt super gezond heb gegeten, heb ik het wel voor elkaar om eindelijk – ja echt eindelijk- ritme te creëren. Ook is het zo dat ik niet elke dag zin had om lekker te koken, sinds ik terug ben van vakantie. Maar gelukkig dwingt mijn vriend me toch om gezond te eten. Daar ben ik wel heel blij mee!

Verder ben ik begonnen aan een nieuwe baan. Iets dat ook goed meehelpt in het werken aan ritme.

blogmaand

Bloggen

Ik wilde elke werkdag bloggen, maar door mijn vakantie is dat er meer dan een week niet van gekomen. Ik had gewoon geen tijd om alles goed in te plannen. Maar, vanaf nu ga ik wel weer hard mijn best doen om elke werkdag een artikel online te laten komen. Ik zit in ieder geval weer vol met inspiratie. Wat ik nog meer voor plannen heb dat lees je aanstaande maandag.

 

Welk doel heb jij deze maand bereikt?

 

 

Sharing is caring

A Hint Of Blue

Mascha, 20-something is een hyperactieve chaoot, die houd van lezen, sporten en zichzelf mooi maken. Maar ze vind zichzelf geen beauty-meisje. Ook houd ze van lekker eten. Vooral het opeten ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares