Terugblik doelen november 2018

Gisteren besprak ik mijn doelen van deze maand.Dat betekend natuurlijk dat het een nieuwe maand is.
November is alweer voorbij. Ik vind het elke maand weer bizar als ik doorheb hoe snel de tijd is gegaan.
Al moet ik toegeven dat afgelopen maand niet met een zucht en een steun voorbij was.

Ik was aan een nieuwe baan begonnen en die vergde wat meer energie dan ik had gedacht. Daarom zijn er een paar dingen anders gelopen dan op mijn planning stond.

Meedoen aan NanoWriMo
Want zo was een van mijn doelen meedoen aan NaNoWriMo. Maar dit is helaas niet gelukt. Achteraf gezien is dit een hele goede keus geweest omdat ik een aantal dagen goed ziek was. Het is voor het eerst sinds 2013 dat ik niet meedeed. en eigenlijk beviel dat dit keer wel. Ik had er namelijk echt geen tijd voor gehad. Dan had ik tussen het werken door veel tijd moeten besteden aan schrijven en elke keer mijn laptop overal mee naar toe moeten slepen. Dat was gewoon niks geworden. Volgend jaar weer een kans.

Twee boeken lezen
Het lezen van twee boeken is dan wél weer gelukt. Ik moet toegeven dat ik het boek dat ik nog aan het lezen meetel, maar dan nog ben ik blij dat het is gelukt.
13 minuten – Sarah Pinborough
– Deadline- Rachel Ward

13 minuten

Sporten
Sporten daarentegen ging erg slecht. Niet alleen omdat ik ziek was, maar ook omdat ik veel tijd aan mijn huishouden en werk besteedde. Daardoor is sporten er nogal ingeschoten. Maar wat ik wel merk is dat het wel even rust geeft. Niet dat geforceerde moeten van mezelf. Dus een ding weet ik zeker voor komende maand. Ik ga sporten niet als doel opstellen maar gewoon lekker sporten omdat ik dat wil. Gek genoeg werkt zonder doel sporten bij mij beter dan met een doel.
En dat terwijl het met lezen juist beter gaat met een doel.. Ja ik zit wat raar in elkaar. Dat weet ik.

Sharing is caring

A Hint Of Blue

Mascha, 20-something is een hyperactieve chaoot, die houd van lezen, sporten en zichzelf mooi maken. Maar ze vind zichzelf geen beauty-meisje. Ook houd ze van lekker eten. Vooral het opeten ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares