Sportdoelen voor 2019 stellen

Goedemorgen 2019! Vandaag is de eerste dag van het nieuwe jaar. Vorige week had ik lekker vakantie en vakantie betekent niks doen. Wat het voor mij ook betekende is dat ik heb nagedacht over de doelen die ik mezelf stellen ga op het gebied van sporten. Ik heb mijn sportdoelen voor 2019 opgesteld. Het zijn paar leuke doelen geworden die ik graag wil halen, namelijk:

Sterker worden

krachttraining

Ik ben dan wel sterker dan sommige anderen vrouwen, maar voor mijn gevoel ben ik echt nog zeer slap. Nu weet ik dat dingen tillen en sterk zijn niet per se twee dezelfde dingen zijn, maar ik wil dus zwaardere dingen kunnen tillen.

Mooiere (zichtbare!) spieren

Spieren

Een van mijn andere sportdoelen voor 2019 is het krijgen van mooie sterke armen. Armen met zichtbare spieren vind ik gewoon zeer sexy! En dat geldt niet alleen voor mijn armen, maar ook voor mijn core.

Consequent sporten

sportdoel

Ik zou heel graag een goed schema hebben, een schema waarmee ik lekker kan trainen en aan mijn krachtdoelen ga werken. Want sterker wordt je niet van vijf minuutjes trainen per week.
Ondertussen heb ik via mijn sportschool een schema waar ik mee aan de slag ga tot eind februari. Ik ben erg benieuwd hoe dit gaat. Want het is mijn eerste ”echte” schema dat ik kreeg.

De singelloop binnen 60 minuten lopen

Afgelopen oktober liep ik de singelloop in 1.02.46. Dit jaar wil ik hem heel erg graag binnen het uur lopen. Vanaf februari is het weer tijd om te gaan trainen. Tot die tijd vertoef ik prima in de sportschool. Omdat de loopband niks voor mij is, ga ik voor de komende tijd lekker richten op kracht. Daarna ga ik wel weer naar buiten om de kou te trotseren.

Dit waren mijn sportdoelen voor 2019. Wat zijn jouw doelen voor komend jaar?

Sharing is caring

A Hint Of Blue

Mascha, 20-something is een hyperactieve chaoot, die houd van lezen, sporten en zichzelf mooi maken. Maar ze vind zichzelf geen beauty-meisje. Ook houd ze van lekker eten. Vooral het opeten ^^

2 reacties

  1. Jenn schreef:

    Mooie doelen. Ik heb vooralsnog maar één concreet sportdoel, eindelijk de 10k halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares