New in november 2018

Afgelopen maand zijn er weer een aantal nieuwe boeken binnengekomen. Dit zijn boeken die al een aantal jaar geleden zijn uitgegeven. Mdat maakt de new in november er niet minder leuk om toch?
new in november
In november ging ik met mijn ouders naar Antwerpen, omdat daar een boekuitverkoop was. Dit doe ik al een paar jaar. Er liggen daar nieuwe boeken (voornamelijk van een aantal jaar geleden), die voor een lage prijs worden verkocht.  Ik was €15 kwijt voor drie boeken. Erg leuk prijsje natuurlijk. Daarnaast fietste ik twee keer langs de minibieb bij mij in de buurt.

Warcross- Marie Lu
Dit boek kwam ik tegen in België en eigenlijk mag ik geen boeken meer kopen die niet op mijn wishlist staan. Maar dit boek sprak me gewoon heel erg aan. Dus hij ging alsnog mee.

warcross

Stel je voor: een virtual reality-game die de hele wereld beheerst…
Voor de miljoenen spelers die elke dag inloggen is Warcross niet zomaar een virtual reality-game. Het is een hype, een lifestyle – en een belangrijke bron van inkomsten voor spelers over de hele wereld. Dat geldt ook voor hacker Emika, die als premiejager illegale gokkers opspoort.
Als ze dringend geld nodig heeft, neemt Emika een groot risico door de internationale Warcross-kampioenschappen te hacken. Ongewild belandt ze midden in de game en ineens is ze wereldberoemd. Emika is ervan overtuigd dat ze gearresteerd zal worden, maar tot haar verbazing wordt ze benaderd door Hideo Tanaka, de steenrijke bedenker van het spel. Hij wil haar inhuren om een hacker te traceren die het hele Warcross-imperium dreigt plat te leggen. Halsoverkop vertrekt Emika naar Tokyo, naar Hideo’s wereld van roem en rijkdom. Maar al snel raakt ze zelf verstrikt in een duister complot.

Anna & the French kiss – Stephanie Perkins
Over dit boek was best wat te doen onder boekenbloggers een paar jaar geleden. Veel mensen lazen het en hadden er een mening over. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet meer weet of deze positief of negatief was. Maar het boek lag er voor vier euro. Dus hij ging mee, zodat ik mijn eigen mening kan vormen. 

anna & the french kiss

Anna kijkt erg uit naar haar laatste jaar op school in Atlanta, waar ze een cool bijbaantje heeft, een lieve vriendin en waar haar secret crush opeens interesse in haar lijkt te hebben. Dan wordt ze door haar vader naar de kostschool in Parijs gestuurd. Anna voelt zich eerst doodongelukkig, maar dat gevoel ebt gauw weg als ze Étienne St. Clair ontmoet. Étienne is charmant en heeft de looks & de brains… en een vriendin. Maar in de Stad van de Liefde moeten wensen uit kunnen komen. Zal een jaar vol bijna-romantische ervaringen eindigen met de felbegeerde French Kiss?

Carry on – Rainbow Rowell
Dit boek, tsja. Ik hoor en lees zo veel referenties over Snow. Ik wil het zelf wel eens lezen. En als ze niet over deze Snow gaan – Want dit is een Simon Snow en geen John- heb ik in ieder geval een boek van Rainbow Rowell gelezen. Want daar hoor ik heel veel positieve dingen over.

carry on

Simon Snow wil gewoon relaxen en genieten van zijn laatste jaar op de Watford School of Magicks, maar iedereen valt hem lastig. Zijn vriendin heeft het uitgemaakt, zijn beste vriend is een plaaggeest, en zijn mentor probeert hem in de bergen te verstoppen, waar hij misschien veilig zal zijn. Simon kan niet eens blij zijn met het feit dat zijn kamergenoot en oude rivaal spoorloos verdwenen is, omdat hij zich zorgen blijft maken over het kwaad. En er zijn spoken. En vampiers. Verschrikkelijke, duivelse dingen die proberen om Simon neer te halen. Als je ’s werelds krachtigste magiër bent, kun je nooit even relaxen en genieten.

Ook heb ik een minibieb bij mij in de buurt herontdekt. Ik ben hier twee keer langsgegaan. En daar nam ik de volgende twee boeken mee.

Wat spook jij uit? – Sophie Kinsella
Een luchtig boek is altijd leuk om te lezen. En Kinsella staat er wel om bekend dat ze luchtige boeken schrijft.

Wat spook jij uit

Lara Lington heeft altijd al een grote fantasie gehad. Maar nu gelooft ze dat ze echt gek aan het worden is. Normale jonge vrouwen kunnen toch geen geesten zien? Onlangs is Lara¿s oudtante Sadie overleden en die heeft het voor elkaar gekregen om met Lara in contact te treden ¿ in de vorm van een brutaal, veeleisend meisje dat van dansen houdt. Zij kan niet rusten voordat haar laatste verzoek is ingewilligd. Lara moet voor Sadie een zoekgeraakte ketting opsporen. Alsof Lara zelf al niet genoeg problemen heeft. Haar nieuwe bedrijfje is bijna failliet, haar zakenpartner is er vandoor, en haar ex heeft een ander. Gelukkig wordt het leven met de sprankelende Sadie een stuk spannender. Hun schattenjacht zorgt voor glamour, intrige en ouderwets warme romantiek.

Thomas Dekker- Thijs Zonneveld
Dit is een boek waar ik eigenlijk al nieuwsgierig naar was toen Thomas het bij DWDD aankondigde. Ik heb het nooit gelezen, maar daar gaat hopelijk snel verandering in komen.

thomas dekker

Thomas Dekker (1984) heeft genoeg van de leugens. Zijn echte verhaal is nog nooit verteld. De waarheid met al zijn slechte lelijke kanten moet maar eens naar buiten. De schaamte heeft het altijd gewonnen van de last die de kroonprins van het Nederlandse wielrennen met zich heeft meegedragen. Maar nu is er niets meer te verliezen.

Welk boek zou jij graag (nog eens) lezen?

 

Sharing is caring

A Hint Of Blue

Mascha, 20-something is een hyperactieve chaoot, die houd van lezen, sporten en zichzelf mooi maken. Maar ze vind zichzelf geen beauty-meisje. Ook houd ze van lekker eten. Vooral het opeten ^^

2 reacties

  1. Jenn schreef:

    Leuke aankopen! Vooral die eerste spreekt me wel aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares