Mijn vakantiefoto’s in vier beelden

Ooit, op een oud blog van me, had ik een vakantiediary gemaakt in 4 vakantiefoto’s. Nu zoveel jaar later, besloot ik het weer te doen.

Want het is gewoon leuk om mee te genieten van andermans vakantie. Tenminste, dat vind ik altijd.
Maar als ik eerlijk ben heb ik helemaal niet zo heel veel spannende foto’s gemaakt. Eigenlijk hebben ik en mijn vriend vooral lekker gelezen en in de zon gezeten. Beetje puzzelen, beetje kaarten. Heerlijk rustig.

Vandaag ben ik alweer een week thuis. Tijd gaat zo bizar snel! Maar goed, dat is bijna mijn Catch phrase. Die zin staat in de helft van mijn blogposts.
Maar vandaag is wel een mooi moment om terug te blikken naar deze bizar rustige vakantie.

Uitzicht:

vakantiefoto's: uitzicht
Mijn uitzicht vanuit de kamer die ik en mijn vriend hadden. Is het geen perfect uitzicht? Heerlijk elke ochtend wakker worden met het geluid van de zee. Al dacht ik elke dag dat het regen was, maar als ik dan het gordijn opzij schoof, was het super lekker warm en stralend weer. Deze foto nam ik op de avond dat ik aankwam. Geweldig toch? Zo aankomen?

Wandelen:

vakantiefoto's wandeling
Ik heb samen met mijn vriend 3x een wandeling gemaakt in die acht dagen. Het waren echt geweldige wandelingen. Maar in verhouding tot andere vakanties, wel héél erg weinig. Normaal lopen we elke dag een aantal kilometer (minstens 10), maar daar hadden we deze vakantie minder zin in.

Lezen:

vakantiefoto's lezen

Man man, ik lees echt traag, maar doordat ik écht veel las deze vakantie, heb ik twee boeken gelezen
Ieme miene mutte van M.J. Arlidge en Tot in de dood van Debora Elisabeth. Van iene miene mutte komt deze week nog een recensie online, Tot in de dood heb je gisteren al kunnen lezen. Daarnaast heb ik ook lekker wat gepuzzeld.

Genoten!

vakantiefoto's genoten

Het voornaamste is dat ik gewoon lekker heb genoten. Het was fijn om een weekje weg te zijn.

Waar ben jij dit jaar heen gegaan op vakantie? (Of ga je nog?)

Sharing is caring

A Hint Of Blue

Mascha, 20-something is een hyperactieve chaoot, die houd van lezen, sporten en zichzelf mooi maken. Maar ze vind zichzelf geen beauty-meisje. Ook houd ze van lekker eten. Vooral het opeten ^^

2 reacties

  1. Jenn schreef:

    Mooie foto’s! En ♥ voor beeldzoekers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares