Mijn boekige LEESwishlist #1

Er zijn nog veel – heel erg veel- boeken die ik graag wil lezen. Naast de ongeveer 250 boeken doe ik nog moet lezen uit mijn kast zijn er zo’n honderd boeken die ik ook wil lezen. En beide lijsten blijven groeien. (oeps) Het leek me erg leuk om vandaag een deel van de boeken te noemen die nog op mijn TBR staan, maar die ik niet in huis heb. Dit zijn ook boeken die ik niet per se hoef te hebben, maar het zijn wel boeken die ik nog graag zou lezen. Vandaag dus mijn boekige leeswishlist.

Boeken op mijn wens-leeslijst

het verlangen van de egel

Het verlangen van de egel – Toon Tellegen

De egel voelt zich vaak eenzaam. Op een dag neemt hij zich voor alle dieren die hij kent uit te nodigen om op bezoek te komen. Maar tegelijk schrikt hij daarvoor terug, want zal de olifant dan weer aan de lamp slingeren en met lamp en al door de tafel heen op de grond vallen? En als de kikker komt, zal die dan opnieuw alles en iedereen overstemmen? Er kan zoveel misgaan bij bezoek.

De egel twijfelt en kan maar moeilijk kiezen tussen alleen zijn en hopen op onverwacht bezoek

 Everyone's a Aliebn When Ur a Aliebn too

Everyone’s a Aliebn When Ur a Aliebn too – Jomny Sun

Here is the unforgettable story of Jomny, a lonely alien who, for the first time ever, finds a home on our planet after learning that earthlings can feel lonely too. Jomny finds friendship in a bear tired of other creatures running away in fear, an egg struggling to decide what to hatch into, an owl working its way to being wise, a tree feeling stuck in one place, a tadpole coming to terms with turning into a frog, a dying ghost, a puppy unable to express itself, and many more.Through this story of a lost, lonely and confused alien finding friendship, acceptance, and love among the creatures of Earth, we will all learn how to be a little more human. And for all of us earth-bound creatures here on this planet, we can all be reminded that sometimes, it takes an outsider to help us see ourselves for who we truly are.

 Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt

Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt –
Haemin Sunim, Hennie Volkers (vertaler)

Koreaanse megabestseller over spirituele wijsheid en het belang om rust te vinden in een drukke wereld van een van de invloedrijkste boeddhistische leermeesters van dit moment.

babe you got this

Babe, You got this – Martje Haverkamp


Steeds meer vrouwen zijn op jonge leeftijd al heel succesvol. Ze hebben een eigen bedrijf, een droombaan, een geweldige partner en een druk sociaal leven. Al die successen worden continu met de hele wereld gedeeld via social media. Je vraagt je vaak genoeg af: wanneer ga ík al die successen bereiken: die dijk van een carrière en een fantastisch privéleven?

Vanuit verschillende adviezen van vrouwen bouwden Emilie en Martje dit boek op. Een boek met handvatten die kunnen helpen met het verwezenlijken van je dromen. Want succesvolle vrouwen helpen elkaar: “Babe, you got this.’

The subtile art of not giving a F*ck

The subtile art of not giving a F*ck – Mark Manson


Van populair weblog naar New York Times-bestseller is dit hét boek voor zelfhulphaters! Stop met altijd maar positief zijn, en leer in plaats daarvan om te gaan met je tekortkomingen en de tegenslagen in het leven. Zodra je niet meer wegrent voor je angsten, fouten en onzekerheden maar de pijnlijke waarheid onder ogen durft te zien, vind je de moed en het zelfvertrouwen waar je in deze tijd zo’n behoefte aan hebt.

Welk boek zou jij nog heel graag lezen?

Sharing is caring

A Hint Of Blue

Mascha, 20-something is een hyperactieve chaoot, die houd van lezen, sporten en zichzelf mooi maken. Maar ze vind zichzelf geen beauty-meisje. Ook houd ze van lekker eten. Vooral het opeten ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares