Maanddoelen oktober, mijn doelen voor deze maand.

In oktober gaan er een aantal leuke en bijzondere dingen gebeuren. En ik heb er super veel zin in. Zo ga ik onder andere meedoen met de singelloop, ga ik op vakantie en begin ik een nieuwe baan.
Het is vandaag 1 oktober dus het is een prachtig moment om naar de doelen van deze maand te kijken.

1. Sport

Over een weekje ga ik hardlopen. En niet zomaar hardlopen. Ik ga meedoen aan de eerste 10k wedstrijd ooit – mijn eerste 10k ofc.
Ik heb er echt heel erg veel zin in! Omdat dit best wel een heftige run voor mij zal zijn neem ik daarna wat rust van het rennen. Een weekje of twee.
Wel wil ik graag ook weer krachttraining serieus gaan oppakken.

2. Lezen

Ik ga lekker op vakantie deze maand. En ik heb er zó veel zin in! Dit gaat voor mij de eerste vakantie van dit jaar worden. Dus ik ga nog even lekker genieten. Op vakantie wil ik één boek lezen. En buiten dat weekje om hoop ik ook één boek te lezen. Zou mooi zijn. Twee boeken dus.

3. Werk

Wat? Staat er werk in als doel? Nou, ja en nee. Ik heb het er eigenlijk meer ingezet omdat ik deze maand aan mijn nieuwe baan ga beginnen. Ik kan echt niet wachten! Heb er echt heel veel zin in! Ik heb 15 uur op contract, maar omdat het invalwerk is kan ik zeer waarschijnlijk (veel) meer werken. Ik ga trouwens werken in de buitenschoolse opvang.

4. Persoonlijk

Het persoonlijke doel dat ik voor deze maand stel is dat ik goed voor mezelf zorg. Goed eten, niet te veel ongezonde dingen naar binnen werken. Ritme creëren… (Did I really say that again?) Dat soort dingen. Maar wat ik ook erg belangrijk vind, is dat ik deze maand echt aan mezelf moet denken. Luisteren naar mijn gevoel. Dus als ik iets niet wil/aankan mag ik gewoon nee zeggen zonder me daar schuldig over te voelen.

5. Bloggen

blogmaand

Ik zit er over te denken om weer eens een blogmaand in te voeren. Dit heb ik vorig jaar mei gedaan. Ik leerde onwijs veel over bloggen en kreeg er een enorme boost van. Misschien dat ik nu niet elke dag, maar wel elke werkdag ga bloggen. Maar ik moet nog even kijken in hoeverre dat gaat lukken.Want ik ga deze maand op vakantie, ik begin aan mijn nieuwe baan en er zijn wat persoonlijke dingen die het allemaal niet heel erg makkelijk maken om dagelijks te bloggen. Ik ga het in ieder geval proberen. Duim je mee dat het lukt?

Wat is jouw doel voor de komende maand?

Sharing is caring

A Hint Of Blue

Mascha, 20-something is een hyperactieve chaoot, die houd van lezen, sporten en zichzelf mooi maken. Maar ze vind zichzelf geen beauty-meisje. Ook houd ze van lekker eten. Vooral het opeten ^^

2 reacties

  1. Jenn schreef:

    Heel veel succes met je doelen! Die van mij komen vanavond online 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares