Maanddoelen november 2018 ~schrijven, lezen, sporten

Bijna! Het is bijna zover. November vind ik altijd een heerlijke maand. Het is een beetje de donderdag van het jaar. Niet alleen omdat ik het gewoon heerlijk vind dat het weer wat frisser wordt, hoewel ik een écht zomermeisje ben.
Ik vind winter chiller dan herfst, maar vooral omdat ik niet zo veel heb met al die bladeren die overal liggen. Ondanks dat ik echt kan genieten van de steeds kleuriger wordende bomen vind ik bladeren op de straat minder.

Iedere maand stel ik mezelf doelen. Zoals je afgelopen vrijdag hebt kunnen lezen, blikte ik terug op de doelen van deze maand. Daar kon je lezen hoeveel van mijn doelen ik behaalde. Nu snel door naar de doelen van deze maand.

Meedoen aan Nanowrimo
Hier zal ik nog een uitgebreider artikel over schrijven, maar ik zit er aan te denken om toch mee te gaan doen. Ondanks dat ik nog maar drie dagen heb om mijn hele idee te bedenken. Vaak ben ik al een maand of twee van te voren bezig met wat ik wil gaan schrijven. Maar dit jaar heb ik me eigenlijk nog niet echt bezig gehouden met de schrijfmaand. Toch wil ik graag meedoen. Dus dat wordt een geïnproviseerde maand. (misschien dat ik eindelijk eens win, juist omdat ik me niet heb voorbereid.)

read more books

Twee boeken lezen
Ook hier komt nog een artikel over online, morgen. Maar mijn doel is om in ieder geval twee boeken te gaan lezen. Ik weet dat ik hiermee voor mezelf de lat erg hoog leg, zeker omdat ik mee wil doen aan NaNo. Maar ik moet ook gewoon aan mezelf denken en een beetje ontspannen.

krachttraining

3x per week sporten (hardlopen en kracht)
Toen ik fanatiek ging trainen voor de singelloop, die ik alweer ruim twee weken geleden liep, rende ik drie keer per week hard. Ik trainde super fanatiek. Na mijn heerlijke vakantie heb ik nog geen goede training gehad. Eén keer heb ik het wel geprobeerd, maar het was niet zo slim om drie kwartier na pizza te gaan lopen. En de andere keer zat ik opeens hoog in mijn adem. Vandaar dat ik dus nog niet lekker heb gerend. Ook heb ik al twee keer (in ieder geval op het moment van schrijven) flink aan krachttraining gedaan. Dat was erg lekker, maar ik liep wel twee dagen met spierpijn. Dus in november wil ik lekker drie keer per week gaan trainen.

blue books

Elke werkdag een nieuw artikel op AHOB
Elke werkdag wil ik ervoor zorgen dat er een leuk nieuw artikel voor jullie klaarstaat. Ik voel dat ik klaar ben om weer lekker veel te gaan bloggen. Natuurlijk zullen hier updates over de bovenstaande punten tussen zitten. Vooral artikelen over Nanowrimo.
Want: wat betekent die gekke afkorting eigenlijk? Hoe zorg je dat je volhoud? En: hoe combineer je het met je werk? Maar natuurlijk kan je ook de vertrouwende artikelen verwachten, dingen over boeken, sport en dat rijtje lifestyle dingen.

Wat is jouw doel voor komende maand?

Sharing is caring

A Hint Of Blue

Mascha, 20-something is een hyperactieve chaoot, die houd van lezen, sporten en zichzelf mooi maken. Maar ze vind zichzelf geen beauty-meisje. Ook houd ze van lekker eten. Vooral het opeten ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares