Life update 2 – ziek

We zijn ruim een maand verder, sinds ik de vorige life-update plaatste. In de tussentijd is er een hoop veranderd. Ik werk ondertussen al ruim een maand bij een marketing bedrijf, als copywriter. Daar heb ik het onwijs naar mijn zin. Het werk is leuk en de collega’s zijn ook erg tof. Ik moet nog wel wat dingen leren, maar hé ik heb dan ook alleen hobbymatig ervaring met schrijven.

Ziek op de bank

Helaas lig ik wel voor de tweede keer in een maand tijd ziek op de bank. Dat is natuurlijk echt niet tof en ik voel me er dan ook erg rot over. Gelukkig is het deze keer niet zo erg dat ik 22 uur moet slapen op één dag. Daardoor kom ik toe aan lezen. Sinds de vorige life-update ben ik namelijk weer aan het lezen geslagen. Ik ben op dit moment bezig met de cirkel van Dave Eggers en dat bevalt me wel. Binnenkort zal ik er een recensie over schrijven. Het is fijn om weer te genieten van lezen.

fitgirl

Een update over het sporten

Helaas heb ik de laatste tijd veel te weinig tijd gemaakt om te sporten. Mijn nieuwe werk eiste best wat mentale energie, dus mezelf pushen om te gaan sporten kostte me gewoon meer moeite. Ik ben twee of drie keer gaan rennen. Zodra ik beter ben, ga ik het weer beter oppakken. Want niet alleen de singelloop komt razendsnel dichterbij, maar ook de Disneyrun waar ik in september aan mee ga doen.

Life-update: Wilde plannen?

Eigenlijk ben ik niet echt iemand die wilde plannen maakt. Of in ieder geval als ik ze maak, voer ik ze vervolgens niet uit. Mijn wildste plannen blijven vaak bij het plannen van een weekendje lezen, of een avondje met vrienden. Toch gaan er in mijn hoofd nu plannen om. Doordat ik de hele dag op de bank lig, heb ik veel tijd om na te denken over mijn blog en mijn andere site, waar ik al maanden niks mee heb gedaan. Heb ik die überhaupt al wel eens genoemd? Wie weet komt hierover snel meer. Maar: eerst maar eens beter worden.

Hoe gaat het met jou?

Sharing is caring

A Hint Of Blue

Mascha, 20-something is een hyperactieve chaoot, die houd van lezen, sporten en zichzelf mooi maken. Maar ze vind zichzelf geen beauty-meisje. Ook houd ze van lekker eten. Vooral het opeten ^^

2 reacties

  1. robert schreef:

    Lieve Massie, Vervelend dat ziek zijn, irritant en nog veel meer. Goed dat je daardoor weer wat meer toekomt aan lezen, dat is dan weer meegenomen. Nog gefeliciteerd met je verjaardag. Je was druk met vrienden, neem ik aan. Ik kan er niks aan doen maar ik moet van de t een d maken in de zin: Er is een hoop veranderd. Jij schrijft een t, moet een d zijn. Die d hoor je in de verleden tijd: ‘veranderde”, dus krijgt het voltooid deelwoord ook een d. Zo werkt dat in de Nederlandse taal. Ik begrijp dat je het naar je zin hebt op je werk. Dat is natuurlijk goed nieuws.
    hartelijke groet van je DADDY.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares