Life update #1 Hoe gaat het met me?

Hoe gaat het met je? Het meest standaard antwoord dat je kan geven is “goed”. Als je zegt dat het goed gaat, dan zeg je eigenlijk: “Ik heb totaal geen zin in dit gesprek, laat me maar met rust. Maar.. ik wil niet onbeleefd over komen dus ik zeg maar dat het goed gaat.” Maar, om heel eerlijk te zijn: het gaat gewoon goed met me! Ik begin vandaag aan een nieuwe baan, in totaal een andere sector dan ik hiervoor deed! Vandaag deel ik in deze life update hoe het met me gaat!

Life update: Een nieuwe baan dus?

Hiervoor, tot een paar dagen geleden, werkte ik nog in de kinderopvang. Ik maakte daar een aantal hele mooie dingen mee, maar de laatste vijf à zes weken merkte ik aan mezelf dat ik gewoon niet meer gelukkig was met het werk dat ik deed. Ik was niet meer gelukkig en kwam elke dag doodmoe thuis, zelfs als ik maar vier uurtjes had gemaakt.

Daarom besloot ik om een andere baan te zoeken. Na heel wat tranen en frustratie bedacht ik hoeveel ik van schrijven houd. Dus ging ik in die richting zoeken. Al vrij snel vond ik een vacature die me echt aansprak. Twee weken later tekende ik daar mijn contract en zei ik mijn huidige baan op. Daarnaast nam ik de laatste week van mei lekker vrij, om nog wat vakantiedagen op te maken. En rust te pakken voor ik iets nieuws begon. Ik ben benieuwd wat de dag me gaat brengen.

Gaat het net zo goed in de liefde?

In de liefde ben ik ook zeer gelukkig. Vorige week vierde mijn vriend en ik ons driejarig samen zijn door heerlijk samen te eten en er een rustige avond van te maken. Daarnaast had Vriendlief natuurlijk afgelopen donderdag vrij, net als een groot deel van Nederland. Hij nam nog een dagje erbij en samen genoten we van een lang weekend door naar de sauna te gaan in Busselloo, samen lekker uitgereid uit eten te gaan en gewoon fijn samen te zijn.

Life update: Eigen geluk

Verder ben ik heerlijk bezig geweest met allerlei dingen afgelopen week. Ik heb sinds drie weken een abbonement op storytel, waar ik al ruim 20 uur naar heb geluisterd. Ik heb serie gekeken en gewoon lekker mijn rust gepakt. Nu de zon schijnt, terwijl ik dit typ, is het erg warm in huis. Maar ik voel dat mijn humeur beter is nu de zon weer lekker warm straalt. En ondanks dat we hem buiten sluiten en ons best doen om het een beetje koel te houden in ons appartement, ben ik gewoon happy. Het leven lacht me toe. En de zin om veel te gaan bloggen ook!

Life update: Hoe gaat het met sporten?

Met sporten gaat het ook best goed. Ik probeer 1x per week te gaan boxen. Maar dat komt er niet altijd van. Wat ik wel weer doe is 1x per week met mijn twee vrienden gaan trainen! Iets wat erg gezellig is, vooral ook het bijkletsen achteraf.

Life update: Hardlopen

Ik loop nu ongeveer vijf kilometer aan een stuk. Iets waar ik erg blij mee ben. Opbouwen gaat een stuk sneller dan vorige keer toen ik trainde voor de eerste singelloop die ik meedeed. Ik moet alleen zeggen dat drie keer per week lopen nog niet echt lukt. Maar daar wil ik verandering in gaan brengen. Vaker lopen, en langer lopen. Dat is mijn doel!

Geef jij mij een life update?

Sharing is caring

A Hint Of Blue

Mascha, 20-something is een hyperactieve chaoot, die houd van lezen, sporten en zichzelf mooi maken. Maar ze vind zichzelf geen beauty-meisje. Ook houd ze van lekker eten. Vooral het opeten ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares