Hoe gaat het met de 19 van 2019?

Het is gewoon alweer februari mensen! Afgelopen maand heb ik een paar keer gedacht dat de tijd niet zo heel snel ging. Maar wow, februari.
Ik heb een hoop dingen gedaan afgelopen maand. Redelijk wat gewerkt, veel geblogd, lekker gesport en daarnaast ook nog eens lekker wat gelezen.
Je kon in de post ”gelezen in januari” al lezen wat ik deze maand heb gelezen. Maar: het leek me ook leuk om jullie een korte update te geven hoe het gaat met de 19 van 2019

De 19 van 2019

De 19 van 2019 is een jaarlijks ding dat ik terug liet komen op mijn oude blog. Dit jaar is het 2019, dus kies ik 19 boeken die ik in ieder geval wil lezen. Ik heb een tijdje voor mijn kast gestaan en een aantal boeken gekozen.

Hieronder vind je de lijst met de 19 van 2019. De boeken die ik heb doorgestreept, zijn de boeken die ik heb gelezen. Mocht er ”review” achter staan, dan kan je daar op klikken om door te gaan naar de review die ik geschreven heb.

gelezen in

De Zaterdag Van Het Onweer
Piep zei de muis
Carrie
De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine
Het meisje met de glazen voeten

De wolf of Wallstreet
Het Rosie Project
Voor ik doodga
Warcross
Rood als bloed

De man die zijn vrouw voor een hoed hield
Prep
Carry on
Anna & the French Kiss
Het geestige leven van Lucy Shaw (lees de Review)

De Cirkel
Het menselijk lichaam
Het meisje met de negen pruiken
Thomas Dekker  (lees de review)

1,5 boek

Als ik elke maand minstens anderhalf boek lees van deze lijst, dan heb ik hem aan het einde van 2019 helemaal gelezen. Dus het enige wat ik moet doen is mijn leestempo van afgelopen maand vasthouden.

Op dit moment ben ik bezig met het boek Prep. Maar er kwam even een ander boek tussendoor, namelijk ‘Make it fit‘.Afgelopen week had ik het wat drukker, maar van het weekend heb ik lekker de tijd genomen om wat te lezen.

Sharing is caring

A Hint Of Blue

Mascha, 20-something is een hyperactieve chaoot, die houd van lezen, sporten en zichzelf mooi maken. Maar ze vind zichzelf geen beauty-meisje. Ook houd ze van lekker eten. Vooral het opeten ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares