Gelezen boeken in januari

Waar ik vorig jaar veel te weinig las, kan ik van dit jaar nu al zeggen dat ik tevreden ben. Ik heb namelijk al een paar boeken gelezen! En dat is iets dat ik vorig jaar pas in maart kon zeggen. vandaag deel ik welke boeken ik heb gelezen in januari.

Gelezen in januari

Ik las welgeteld vier boeken. Waarvan eentje half. Een triller, een YA, een biografie (half) en een zelfhulpboek. Als je op de titel van het boek klikt ga je naar de recensie.

Soms lieg ik

soms lieg ik

Oh wat heb ik genoten van dit boek! Het was goed, spannend en een heerlijke pageturner. Ik had van dit boek al twee hoofdstukken gelezen in december. Maar in de eerste week van januari las ik dit boek uit.

Thomas Dekker, mijn verhaal

thomas dekker

Dit is het boek dat ik niet uit las. Deze biografie was waarschijnlijk niet aan mij besteed. Waarom? Dat lees je in de recensie.

Het geestige leven van Lucy shaw.

Het boek met een lach en een traan. Recensie komt binnenkort, deze zal zeer positief zijn. Want wat heb ik genoten.

Make it fit (Ebook)

Het vierde boek dat ik las was een soort zelfhulpboek. Over dit boek volgt morgen of woensdag een uitgebreide review. Ik weet niet of ”genoten” helemaal het juiste woord is, maar dit Ebook was zeer prettig om te lezen. Ik heb veel geleerd, dat is duidelijk. Daarnaast is Louella gewoon een heerlijk mens!

Sharing is caring

A Hint Of Blue

Mascha, 20-something is een hyperactieve chaoot, die houd van lezen, sporten en zichzelf mooi maken. Maar ze vind zichzelf geen beauty-meisje. Ook houd ze van lekker eten. Vooral het opeten ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares