Doelen december 2018 – Het plezier terugkrijgen

Het is alweer tijd om doelen voor de laatste maand van het jaar op te stellen. En ik zou Mascha niet zijn als deze er weer eens wat anders uitzagen dan andere maanden. Dat is niet omdat het concept gaat veranderen, maar omdat december nou eenmaal een drukke, volle maand is met te gekke feestdagen. Maar dat zorgt er wel voor dat dingen nou eenmaal nét wat anders lopen.

Vandaar dus dat de doelen ook net wat anders zullen zijn.

Mijn doelen:

Veel bloggen


Ondanks dat we een drukke maand tegemoet gaan, wil ik heel graag veel bloggen. Ik ga geen beloftes doen van een upload schema, (wat nu het de 5e is is dat al niet gelukt) maar de laatste tien dagen van afgelopen maand heb ik me veel bezig gehouden met het bedenken van leuke concepten. Ik heb heel veel blogs bezocht om inspiratie op te doen en ben vooral lekker bezig geweest met brainstormen. Dus ik heb weer een hele hoop leuke plannen die ik graag tot uitvoer ga brengen.

Meer lezen

Meer lezen dan ik afgelopen maand deed. Hoewel ik een paar leuke boeken las, wil ik deze maand mezelf nog meer tijd gunnen om te lezen. Het is bij mij vaak zo dat ik mezelf te weinig tijd gun, ik mag wel lezen, maar eerst als ik de 20 andere dingen heb gedaan die ook op de planning stonden. Ik vind lezen echt heerlijk, maar ik heb het idee dat ik andere dingen écht eerst moet doen.  Deze maand wil ik mezelf graag meer tijd geven om te mogen lezen. En niet zo maar een uurtje tussendoor.

Het plezier in sporten terug krijgen

Om de een of andere reden heb ik sinds de singelloop niet meer écht kunnen genieten van sporten. Ik heb zo naar die wedstrijd toegeleefd dat ik daarna de zin in sporten een beetje ben verloren. Ik heb wel wat dingen gedaan, maar ik kan niet echt zeggen dat ik er heel erg veel plezier in had. In ieder geval niet vooraf. Als ik bezig was was het wel fijn en achteraf was het ook altijd wel lekker. Maar het zin hebben om te beginnen was er een beetje af. Het is een beetje hetzelfde als lezen, ik moet van mezelf eerst andere dingen doen (zoals aan mijn blog werken), voor ik andere dingen mag. Maar daardoor komen soms de dingen die ik écht leuk vind een beetje op de tweede plaats. Gelukkig heb ik een sportschool abbo genomen, en de afgelopen twee dagen heb ik daar al lekker gesport. Het voelt erg goed en ik ben super gemotiveerd!

Heel veel mooie foto’s maken voor mijn blog


Ik merk dat ik daar gewoon behoefte aan heb, lekker bezig zijn voor mijn blog en daarvoor ook mooie foto’s maken. Het maken van foto’s was vroeger altijd een ondergeschoven kindje. Want het ging om de tekst toch? En hoewel dat natuurlijk waar is, ben ik steeds meer gaan houden van het maken en bewerken van de foto’s. Zeker nu ik mijn blog steeds meer als mijn eigen bedrijf ga zien. (daarover snel meer)

Sharing is caring

A Hint Of Blue

Mascha, 20-something is een hyperactieve chaoot, die houd van lezen, sporten en zichzelf mooi maken. Maar ze vind zichzelf geen beauty-meisje. Ook houd ze van lekker eten. Vooral het opeten ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares