de lipsticks van de action testen

In een opwelling kocht ik bij de Action een paar nieuwe lipsticks. Gewoon om ze te testen voor mijn blog. ( goed excuus om te shoppen, toch?) Ik zag dat er een hoop nieuwe kleuren waren, al durf ik niet te zeggen dat ze heel nieuw zijn, maar voor mij waren ze nieuw. Haha.

de 4 kleuren

ik nam twee setjes mee om te testen, gewoon omdat ik dat leuk vond. Ik koos speciaal voor de nude kleuren omdat ik ze nog niet heb in mijn collectie. Voor één doosje betaalde ik 99 cent.

max and more

eigenlijk per ongeluk kocht ik zowel matte kleuren als long lasting kleuren.

318 en 339

zoals je kan zien lijken de twee donkere kleuren vrij veel op elkaar.
318 toased taupe
339 truffle

321 en 301

Al vind ik de lichte kleuren nóg meer op elkaar lijken. Maar ik vind ze zo, in de verpakking, wel iets mooier ogen dan de donkerdere.

301 naked nude
321
Créme brulee

Swatches

swatches

321 créme brulee: Wauw, dit voelt heerlijk romig aan. Erg prettig.
339 Truffle: dit is mijn nieuwe favoriet. Zo romig ook en erg fijn.
318 toased taupe: oei, deze is matt maar wel een stuk minder romig. Eerder wat harder. al vind ik de kleur wel geweldig.
301 naked nude: ook deze is wat harder en ik vind hem ook wat flets op mijn huid.

Mijn mening

301 Naked nude

JA deze kleur vind ik mooi. Hij is lieflijk en subtiel. Beetje jammer dat hij zo hard voelt. Je kan hem overigens wel heel goed opbouwen. Maar dat is ook wel nodig, want ik zie bij mij na een keer aanbrengen bijna niks.

 

321 créme Brulee

Deze kleur is zo fijn en romig. ik vind hem mooi en niet te overheersend aanwezig. Je hoeft hem niet echt op te bouwen en dat is fijn.

 

339 Truflle

Zoals ik al verwachtte was dit echt de mooiste kleur. Hij is bruinig, maar niet te bruin. Echt een ideale winterkleur.

318 Toasted Taupe

Deze lipstick is ook wat harder, maar toch vind ik de lichtpaarse kleur echt super herfstig en te gek! Hoewel hij wat hard aanvoelt bij het aanbrengen vind ik hem toch de moeite waard.

Eindoordeel

Per lipstick betaal je ongeveer 50 cent. Dat is echt totaal geen geld, zeker als je weet dat sommige merken (Zoals Mac) €20 vragen voor één lipstick. en natuurlijk is de kwaliteit ook minder, zo is deze lipstick van de action niet kiss proof en zal hij je lunch niet overleven. Maar het staat wel mooi en daar gaat het ook een beetje om.

 

 

Sharing is caring

A Hint Of Blue

Mascha, 20-something is een hyperactieve chaoot, die houd van lezen, sporten en zichzelf mooi maken. Maar ze vind zichzelf geen beauty-meisje. Ook houd ze van lekker eten. Vooral het opeten ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares