De 19 van 2019

In deze jaarlijkse categorie laat ik de boeken zien die ik dat jaar graag wil lezen. En misschien is het wat veel om al aan het begin van het jaar te zeggen dat dit 19 boeken zijn die ik sowieso wil lezen.  Aan de andere kant, ik vind het wel vaak heel leuk om aan het begin te kijken welke boeken ik graag wil gaan lezen om aan het einde te kijken of het me daadwerkelijk gelukt is. Hoeveel boeken ik dit jaar wil lezen kon je gisteren lezen.

Ik heb de 31e voor mijn boekenkast gestaan om te kijken welke van de vele ongelezen boeken ik dit jaar sowieso wilde lezen. Daarbij heb ik er bewust voor gekozen om series te laten staan. Soort van. Want ik heb wel een paar boeken die het eerste boek van een serie zijn. Maar ik heb er voor gekozen om geen hele serie uit de kast te halen.

PS: Ik heb er bewust voor gekozen om geen flapteksten in dit bericht te plakken, want daardoor zou het boek alleen maar veel te lang worden. Plus, deze kan je zelf ook opzoeken als je nieuwsgierig bent. De boeken staan in willekeurige volgorde. En het hangt echt een beetje van mijn stemming af welk boek ik zal gaan oppakken.

Boek 1-6

De Zaterdag Van Het Onweer
Piep zei de muis
Carrie
De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine
Het meisje met de glazen voeten
De wolf of Wallstreet

Boek 7-12

Het Rosie Project
Voor ik doodga
Warcross
Rood als bloed
De man die zijn vrouw voor een hoed hield
Prep

Boek 13- 19

Carry on
Anna & the French Kiss
Het geestige leven van Lucy Shaw
De Cirkel
Het menselijk lichaam
Het meisje met de negen pruiken
Thomas Dekker  (lees de review)

Welk van deze boeken heb jij al gelezen?

Deze blogpost bevat affiliatielinks.  Als je via deze link iets koopt krijg ik een kleine commissie.
Jij betaalt uiteraard niks extra.

Sharing is caring

A Hint Of Blue

Mascha, 20-something is een hyperactieve chaoot, die houd van lezen, sporten en zichzelf mooi maken. Maar ze vind zichzelf geen beauty-meisje. Ook houd ze van lekker eten. Vooral het opeten ^^

4 reacties

 1. Lianne schreef:

  Aaah, dus ik kan de Red Queen in 2020 terug verwachten? 😛

  • A Hint Of Blue schreef:

   hahaha ik geloof dat ik daar niet echt aan toe kom, want ik merk dat ik nog wat moeite heb met het Engels.. Neem hem snel voor je mee (morgen?)

 2. Jenn schreef:

  Leuk! Ik heb tot nu toe alleen het rosie project gelezen, maar een paar van deze staan ook nog op mijn lijstje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares