Ben ik wel klaar voor de singelloop?

Het is bijna zover, de singelloop. Nog ongeveer 1.5 week en dan moet ik gaan presteren. Oef. De afgelopen tijd heb ik hard getraind, maar als je me van voor de hack volgde weet je, er speelde wat zaken waardoor ik niet kon trainen. Mijn conditie is dus de afgelopen drie weken best wel afgezwakt.

Conditie

Voordat ik afzakte door die privé omstandigheden liep ik erg goed. De training had zijn vruchten afgeworpen en ik was erg trots. Ik had in 10 weken opgebouwd van couch papatoo naar iemand die 5k zonder moeite rende. Binnen een half uur. Daar was ik best trots op. Hoewel de hitte tussendoor ook niet echt geweldig was voor mijn loopprestaties heb ik wel genoeg getraind om lekker door te gaan. Lekker veel te trainen en mijn conditie op peil te houden.
Maar toen sloegen privézaken toe en had ik noodgedwongen twee à drie weken geen tijd, zin of behoefte aan een rondje rennen.

Hardlopen

Nu is het nog maar 1,5 week

Binnen 1,5 week moet ik presteren. Flink rennen. Maar man, wat heb ik er zin in! Mijn eerste 10K race en ik kan alleen maar zeggen dat ik WIL GAAN! Natuurlijk ben ik zenuwachtig. Natuurlijk vraag ik me af of ik het wel ga redden. Maar mijn motivatie is erg hoog en ik heb het gevoel dat ik vooral door een mentale blokkade heen moet. Want met die conditie zit het wel goed.
Rennen is fijn en ik ga de komende twee weken keihard trainen om weer op niveau te komen. Want ik weet gewoon dat het er inzit.

Go girl!

Soms is het erg lastig om je motivatie te behouden. Er zijn altijd wel dingen die leuker zijn, makkelijker zijn of rustiger. Toch is het belangrijk om je motivatie te behouden. Want alleen op die manier kan je je doelen behalen.

Welk doel wil jij dit jaar nog behalen?

Sharing is caring

A Hint Of Blue

Mascha, 20-something is een hyperactieve chaoot, die houd van lezen, sporten en zichzelf mooi maken. Maar ze vind zichzelf geen beauty-meisje. Ook houd ze van lekker eten. Vooral het opeten ^^

2 reacties

  1. Jenn schreef:

    Heel veel succes! Ik ben nog niet toe aan 10k.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares