5 (kleine) geluksmomentjes

Op de site van Debbie kwam ik het onderdeel 10 (kleine) geluksmomentjes tegen. Dit vond ik onwijs leuk om te lezen, daarom bedacht ik dat het misschien ook wel leuk was om mijn eigen geluksmomentjes te delen.
Kijk je mee wat mijn geluksmomentjes van dit moment zijn

1.Nieuwe vrienden maken

Wat ik van Debbie meenam van de Gezondheidsbeurs is het volgende. Ze vertelde dat ze op een dag merkte dat ze geen plezier meer haalde uit haar vriendschappen die ze had. Rigoureus verbrak ze ze allemaal en ze ging opzoek naar nieuwe.

Nu is dit niet iets dat ik ambieer. Ik wil mijn vriendengroep zeker niet kwijt. Maar wat Debbie ook zei is: ”Als je altijd met dezelfde mensen omgaat, omring je jezelf altijd met dezelfde ideeen. Daardoor krijg je nooit een andere kijk op dingen”. Dit triggerde mij heel erg. Vooral omdat ik gewoon heel erg op zoek ben naar een nieuwe mentale uitdaging. Mijn leven voelt heel erg alsof ik alles op de rit heb. Maar daardoor heb ik dus de behoefte gekregen aan iets nieuws. En hoe kan je dat beter bereiken dan door nieuwe vrienden te zoeken? Gewoon wat extra vrienden die misschien mijn ideeen verruimen.

2. Rijlessen

Ik ben bezig met rijlessen. En dat voelt heel erg goed kan ik je vertellen! Ik daag mezelf lekker uit. En als alles gaat zoals verwacht zou ik rond mei mijn rijbewijs kunnen hebben. Woooa.

3. Weer lekker aan het bloggen zijn

Zoals je misschien wel hebt gemerkt was het de afgelopen twee weken nogal stil. en toen opeens kwam er afgelopen vrijdagmiddag weer een bericht online. Heerlijk om weer lekker aan het schrijven te zijn.

4. De zon

Waarom de zon niet op nummer 1 staat? Nou, dat is omdat ik zo lekker aan het genieten ben van die andere dingen. Hoewel de zon me wel veel meer energie geeft. Zon geeft mij gewoon heel veel meer energie.

5. Bijna lang weekend

Het duurt nog drie weken, maar dan heb ik echt even een lang weekend. Gewoon een paar dagen voor mezelf waarin ik niks hoef en alleen maar mag ontspannen. Want daar ben ik eerlijk gezegd wel even aan toe.

Heb jij ook meer energie als de zon schijnt?

Sharing is caring

A Hint Of Blue

Mascha, 20-something is een hyperactieve chaoot, die houd van lezen, sporten en zichzelf mooi maken. Maar ze vind zichzelf geen beauty-meisje. Ook houd ze van lekker eten. Vooral het opeten ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares