zou je liever… een aantal lastige vragen

Het is maandagochtend. En nadat ik een hele week voor pampus op de bank heb gelegen vind ik het tijd worden voor iets anders. Dus vandaag ga ik van alles regelen. Maar, ik wil jullie niet zonder blogpost laten zitten, want dat heeft lang genoeg geduurd. Tijd dus voor een leuke tag. Kunnen jullie me meteen wat beter leren kennen.

Mocht je nog meer van me willen weten dan kan je altijd de over mij pagina lezen, daar staat ook een hoop informatie. *wink wink* het zijn lastige vragen, ik ben dan ook erg benieuwd wat anderen zouden doen. Geef dus vooral antwoord op de vragen die jij leuk vind, in de reacties.

Would you Rather…?

 • geen wenkbrauwen hebben OF
  maar ééntje?

  Het staat allebei vreselijk raar, maar ik denk dat het nog gekker is als je er maar één hebt. Dan ziet het er echt uit als een ongelukje met een scheermes. (zijn er mensen die daar scheren trouwens?) dus ik ga voor geen wenkbrauwen

 • zou je liever een sandwich eten die uit vier random gekozen dingen uit de vriezer bestaat, OF een sandwich die is gemaakt door vier van je vrienden met vier dingen die uit je vriezer komen.

  Oei. hoewel ik mijn vrienden hierin vertrouw, weet ik niet of er genoeg ”normale” dingen in mijn ouders vriezer zitten om op die sandwich te doen. Soep bijvoorbeeld, maar aan de andere kant, als het random wordt gekozen heb ik kans dat het een broodje wordt met soep en een Mars ijsje. Dus lieve vrienden, ik ga voor jullie. Hypothetisch gezien dan. Want jullie hoeven niet daadwerkelijk onze ijskast te komen plunderen.

 • Enorm dronken worden van slechts één glas alcohol OF
  nooit meer dronken hoeveel je ook drinkt.

  Mijn eerste gedachte was: dronken van een drankje, dat is lekker goedkoop. Maar daar kom ik op terug. Ik weet niet of in de vraag ligt dat je er de dag erna ook geen last van hebt, maar als dat zo is ga ik sowieso voor de tweede. Want als ik geen last van alcohol heb kies ik natuurlijk daarvoor. Mocht dat niet het geval zijn en de vraag betekend werkelijk alleen het wel of niet dronken worden, dan word ik wel gewoon dronken. Want dan kan je in ieder geval zeker weten dat je geen last hebt van een kater.

  tekst gaat verder onder de foto

  heel snel dronken of nooit meer dronken

 • kunnen teleporteren OF
  gedachten lezen?

  Kunnen teleporteren. want het is toch ideaal als je niet meer door weer en wind hoeft in de winter maar gewoon met het knipperen van je ogen ergens bent waar je moet zijn? Gedachte lezen hoeft van mij niet. Je moet mensen hun waardigheid wel gunnen. En stel nou he, dat mijn vriend weer eens iets super liefs bedenkt als verrassing. Dan weet ik dat al omdat ik het las in zijn gedachten. Daar is toch niks aan? dan had ik bijvoorbeeld al van te voren geweten dat hij me bloeme zou sturen omdat we 1,5 jaar samen zijn. ‘T is zo’n schatje!

  nu wordt het moeilijker….

 • zou je liever al je geld verliezen OF
  alle foto’s die je ooit hebt genomen

  Ik denk toch dat ik voor de foto’s ga. Dit is me namelijk al twee keer overkomen. Waarvan ik ze één keer voor 95% terug vond en de andere keer niet. Ik vond het vreselijk, maar zonder geld kan je nou eenmaal niet leven. En ik ben juist zo hard aan het sparen. Dus hoewel het onwijs stom is, ik verlies denk ik toch liever mijn foto’s.

 • Zou je liever een makkelijke, ietwat saaie baan hebben en voor een baas werken  OF
  Eigen baas zijn maar heel hard moeten werken.

  Ik weet hoe moeilijk het is om voor jezelf te werken. Niet omdat ik per se een eigen bedrijfje heb, maar ik heb wel een blog. En daar regelmaat in vinden is voor mij vrij moeilijk. Maar aan de andere kant wil ik wel een baan met uitdaging. Anders ga ik mezelf vervelen. Dus in dat opzicht zou eigen baas zijn wel goed zijn voor me. Maar dan heb ik wel iemand nodig die me helpt met structuur. en het vinden van een bedrijfsplan. (haha)

 • Zou je liever een week opgesloten zitten in een kamer die compleet donker is OF
  Een kamer die de hele week compleet licht is.

  De hele week in een compleet lichte kamer. Aan licht kan je wennen en daarin kan je ook dingen doen overdag, als je alleen maar in het donker zit verlies je totaal het gevoel voor tijd en dat maakt je gek. En ik wil niet gek worden. Al kan je ook compleet gestoord raken van een lichte kamer als je niks mag doen, og het gevoel voor tijd verliest. Dus zolang je iets mag doen kies ik voor een lichte kamer. En anders trouwens ook.

  Zou je liever getrouwd zijn met een 10 die een slechte persoonlijkheid heeft OF
  een 6je met een geweldige persoonlijkheid?

  Mijn vriend is qua persoonlijkheid sowieso al die 10. Maar ik snap niet dat mensen zeggen ”je moet kiezen tussen innerlijk en uiterlijk” want ik vind mijn vriend ook een super knappe man. maar misschien vinden anderen hem heel lelijk. Of juist ook knap. Dat is zo persoonlijk. Maar goed, gekeken naar mijn persoonlijke smaakt zou ik kiezen voor een 6 met een geweldige persoonlijkheid. Je moet er heel je leven mee doorbrengen ( dat is immers het idee als je een relatie aangaat niet waar?) dus waarom zou je voor minder gaan dan iemand die je behandeld als zijn prinses?

en dan nu de laatste vraag: de moeilijkste!

Zou je liever
Alles wat je denkt is voor anderen zichtbaar boven je hoofd OF
Alles wat je doet is via een livestream te volgen voor iedereen.

Oei. ik denk dat ik alles wat ik denk boven mijn hoofd zichtbaar laat zijn. Want niet iedereen hoeft alles te zien wat ik doe. Dat is ook een stuk wereld wijder. Als mensen zien wat je denkt, dat zijn alleen de mensen die zich in dezelfde ruimte begeven. maar als het dan een keer chaos is in mijn hoofd, wat het wel vaker is, dan zien mensen dat ook en dan begrijpen ze misschien dat ik soms een beetje een paphoofd heb.

Wat zou jij liever hebben?

 

Leave a Reply