Doe deze dingen om een #girlboss te worden

Een ambitieuze chick, dat ben je als je een #girlboss bent. Ambitie is erg belangrijk als je succesvol wilt worden in wat je doet. En dan doet het er echt niet toe wat je doet, als je maar doet wat je leuk vind!

spierballen AHOB

Op tijd opstaan/ gaan slapen

Ik weet het, deze kan heel lastig zijn. Zeker als je niet fulltime in loondienst bent. Maar het maakt zo veel verschil of je om half 8 of half 9 opstaat. Of natuurlijk kickass om zes uur of eerder, om aan miracle morning te doen. Er zijn genoeg #girlbosses die dat doen. Maar het blijft lastig, dat geef ik ook toe. Toch maakt het echt een wereld van verschil. Als je in een goed ritme zit en elke dag op dezelfde tijd opstaat en naar bed gaat. Ritme is een van de belangrijkste dingen voor de mens. Dus creëer een ritme voor jezelf, zeker als je niet in loondienst bent.

Alles op alles zetten om je droom werkelijkheid te laten worden

Of het nu gaat om een killerbody of het opstarten van een eigen bedrijf, je bent bereid er keihard voor te werken en er vele en vele uren in te steken. Freelancer wordt je niet in een dagje, zeker geen succesvolle. Hier is vaak bloed, zweet en tranen voor nodig. Een #girlboss weet dit en wordt niet afgeschrikt door dit idee. Totaal niet zelfs! Ze vind het fijn om hard te werken en alles te geven voor haar droom.

jezelf op nummer één zetten

Ja, je vrienden zijn belangrijk en de relatie die je hebt ook. Eventuele kinderen / huisdieren zijn geweldig. Maar er is maar één jij en die staat nu even op nummer 1. Dat uurtje sporten om je killerbody te bereiken heb je nou eenmaal nodig. Dus laat de rest maar even wachten! Ze kunnen echt wel even zonder je. En jij zonder hen ;)!
Vind iedereen in je omgeving het raar dat je opeens geen zin meer hebt in ijsjes? Dan vertel je gewoon dat je goals zijn veranderd en dat een ijsje daar nu (even) niet in past. Sporten wel. En als mensen het niet begrijpen, moet je je daar maar zo min mogelijk van aantrekken, want het is jou leven en daarin sta jij op nummer EEN.

zie jij jezelf als #girlboss?

Leave a Reply