Dit is wat ik verzamel

Goedemorgen mensen! Week drie van de blogweek is vandaag aangebroken! Ik kan niet anders zeggen dan dat ik echt weer  in een blogflow zit. Heel erg fijn. Elke dag bloggen ga ik na deze maand waarschijnlijk niet volhouden. Maar wel vaker dan één keer per maand. Pinky promise!

Ook met mijn andere blog gaat het langzaamaan beter. Ik blog daar nog steeds te weinig, maar ik heb er wel een opdrachtje voor gekregen. Namelijk het recenseren van een boek. En dat is meteen het bruggetje naar deze blogpost. Want wat ik verzamel is: boeken! Mocht je geintereseert zijn in boeken, neem dan zeker even een kijkje op het leeslint.

Wat ik verzamel:

Boeken

Boeken. Dik/dun, groot/klein, nieuw of tweedehands. Ik vind het heerlijk om over boekenmarkten te struinen en daar op zoek te gaan naar paretjes die ik ooit nog kan gaan lezen. Mijn kast bestaat voor 80% uit tweedehands boeken. Meestal weet ik deze voor een eurootje of drie te kopen. ( soms minder, maar het gemiddelde is drie euro.

wat ik verzamel

Hier ligt een deel van mijn boeken. Deze foto’s zijn twee jaar geleden genomen toen ik mijn boekenkast aan het opruimen was. Vandaar dat de kwaliteit ook niet optimaal is. Sorry hiervoor.

Ik was de boeken aan het hersorteren.

wat ik verzamel

Dit zijn lang niet al mijn boeken, dan werd de foto iets te groot… drie keer pagina vullend zeg maar. Dit is dus een deel van mijn boekenkasten.

Kookboeken

Ik heb het al eerder verteld, maar ik ben een meisje dat veel van koken houd. Heerlijk vind ik het om lekker dingen klaar te maken. Maar dit doe ik natuurlijk niet alleen via tijdschriften. Ik werk ook graag met kookboeken.

wat ik verzamel

Dit zijn maar twee van de kookboeken die ik heb. En nu moet ik heel eerlijk bekennen dat ik ze nog maar nauwelijks heb gebruikt. En dat terwijl ik er echt naar uitkeek toen ik ze kocht. Maar… Om de een of andere reden is het er nog niet van gekomen.

Misschien omdat er thuis altijd voor me wordt gekookt? En dat ik tegenwoordig ook vaker naar Pinterst kijk voor kookinspiratie?

Wat verzamel jij?

Leave a Reply