vooruitkijken naar een nieuw jaar > persoonlijk

gisteren kon je al lezen wat mijn doelen voor mijn blog waren. Het waren geen ingewikkelde doelen, en die zal je vandaag ook niet tegenkomen. In die zin dat ik geen hele gekke dingen van plan ben voor komend jaar. Of het gemakkelijk gaat worden is nog maar de vraag.

Gewoon lekker genieten van het leven, veel lezen, sporten en gezond leven. klinkt allemaal niet heel ingewikkkeld toch?

veel lezen

op mijn andere blog kan je zien dat ik geen doelen heb gesteld wat betreft het aantal boeken dat ik komen jaar wil lezen. Toch wil ik wel weer veel tijd vrij maken om gewoon lekker te gaan lezen. Ik vind het zo leuk om te doen en daarna lekker over boeken te bloggen. ( als je nou ook interesse in boeken hebt, kijk dan eens op Het leeslint. Hier schrijf ik over boeken, films en series.

sporten

vanaf volgend jaar ga je mijn journey naar fitgirl kunnen bijhouden. Ik ga jullie alles vertellen over mijn fitgirlschap dat ik ga ontwikkelen. Ik riep dit vorig jaar ook, en mijn leefstijl is een klein beetje aangepast, maar komend jaar heb ik een buddy waarmee ik hyper kan doen over sporten, sterker worden en alles wat met fitgirls te maken heeft. Ook wil ik komend jaar 5 kilo aankomen. Dat zou leuk zijn zeg! ( nee dit hoeft geen vet te zijn, dus ga me please niet zeggen dat dat makkelijk is en dat ik gewoon lekker veel ongezonde dingen kan eten) ik wil wel gezond aankomen. Niet via allemaal vette en ongezonde dingen. Ik heb geen zin in extra cravings.

gezond leven

ik leef niet ongezond, maar wil van bepaalde cravings af. Zo wil ik minder behoefte hebben aan koekjes en andere zoetigheden. Ik zeg hiermee niet dat ik ze niet meer wil eten, ik zeg wel dat ik wil minderen zodat ik de behoefte minder voel. Daarnaast wil ik ook beter op gaan letten wat ik sowieso eet. om eens te kijken hoe gevarieerd het is en hoe gezond ik eet. Gewoon puur uit nieuwsgierigheid.

Wat is jouw ultieme persoonlijke doel voor komend jaar?

 

8 Comments

 1. Janet | thatonetime

  30 december 2017 at 20:51

  Lezen heb ik ook bij mijn goede voornemens staan… niet veel lezen maar meer lezen. Ik lees amper meer (kijk nu veel te veel netflix)… Veel succes met je voornemens!

  1. Mascha

   31 december 2017 at 12:29

   en wil je dan ook minimaal 1 boek per maand lezen? of heb je een ander doel voor ogen qua lezen?

 2. Wanda

  31 december 2017 at 12:29

  Succes met je doelen! Voor mij geldt ook gezonder leven en meer sporten. Bij dat laatste weet ik nog niet welke invulling ik er aan ga geven. Terug naar de sportschool of wat anders…

  1. Mascha

   31 december 2017 at 12:35

   ik ga beginnen met filmpjes op youtube. Waarvan Blogilates erg fijne filmpjes heeft. Maar popsuger is ook fijn

 3. Dhini

  31 december 2017 at 18:45

  Sporten en op tijd naar bed wil ik doen in 2018. Succes met je doelen. Een hele fijne jaarwisseling 2018

  1. Mascha

   31 december 2017 at 20:44

   Sporten wil ik ook. 3x per week. Op tijd naar bed vind ik gelukkig niet moeilijk. Ik ga altijd om 10 uur naar bed, half 11 slapen

 4. Custodia Chineva

  1 januari 2018 at 21:41

  sporten staat al antaal jaren op mijn lijst maar dit jaar is alweer een van de eerste hahaha en gezond lifstyle. en Goed voor me zelf zorgen..

  1. Mascha

   5 januari 2018 at 13:50

   gaat vast helemaal goedkomen. 2018 wordt een goed jaar, ik voel het

Leave a Reply