vooruitkijken naar een nieuw jaar > bloggen

Vooruitkijken naar een nieuw jaar. Het is iets dat we allemaal met kerst doen. Toch? Ook ik ga wat voornemens opschrijven. Vandaag hebben deze toepassing op het bloggen. morgen gaat het over mijn persoonlijke doelen.
Kijken jullie mee

3 tot 5 keer

Mijn doel heeft heel lang gelegen op drie tot vijf keer per week bloggen. Volgend jaar is dit anders. volgend jaar wil ik namelijk consequent gaan bloggen. Dus ga uit van een artikel per week, en op de sociale media waar ik te vinden ben 3 tot 5x per week een update. Als het allemaal goed gaat komen er meer blogs online. Maar ik begin het jaar met mezelf verplichten 1x per week. Dit wordt waarschijnlijk de maandag. Maar meer kan het altijd worden. Als dit zo is, houd dan goed mijn sociale media in de gaten.

sociale media

Ik ben zeker van plan om meer met sociale media te gaan doen. Zo wil ik vaker op Instagram iets plaatsten, bloggerelateerd en persoonlijke doelen die je morgen zal lezen. Ook zal ik vaker iets leuks op Facebook zetten. Zodat vooral Facebook geen linkdump wordt.

Gevarieerder

daarnaast wil ik weer wat gevarieerder gaan schrijven. Want nu is het allemaal niet zo heel gevarieerd. Mijn interesses zijn heel breed en dat wil ik meer laten doorschemeren in mijn blog. dus je zal nog steeds veel over gezondheid lezen, want dat is namelijk een van de hoofddoelen die ik mezelf stel op persoonlijk vlak, maar daarnaast wil ik dus ook graag meer gaan schrijven over millenials, feminisme en al mijn andere hobbies die hier nog niet genoeg aan bod zijn gekomen.

Uiterlijk vd blog

Tsja, die heb ik natuurlijk niet al te lang geleden omgegooid. Dus hier zullen jullie het voor de komende tijd mee moeten doen. Ik ken mezelf, ik heb nogal moeite met het leuk blijven vinden van de dingen die ik zelf maak. Ik raak soms nogal uitgekeken op bepaalde ontwerpen die ik maak voor mijn blog. Toch wil ik in 2018 nauwelijks veranderingen aanbrengen. Want dat maakt dat mensen mijn blog leren kennen en vooral herkennen.

Leave a Reply