Mijn vakantie in 4 foto’s

Afgelopen week ging ik samen met vriendlief op vakantie. We zijn een weekje naar een All-inclusive hotel op Mallorca gegaan. Na wat gedoe (total understatement overigens, want man de NS was die avond zeer onbetrouwbaar, we hoefde ”maar” ZES keer over te stappen, in plaats van één.) kwamen we gelukkig goed aan. Ook het hotel gaf nog wat gedoe, maar uiteindelijk kwam alles goed.

Genoten

We hebben genoten van de 27 graden die het daar elke dag was en van het prachtige uitzicht dat het balkon van de hotelkamer bood.  ik heb er een van de dagen bijna de hele dag doorgebracht terwijl ik een boek las. (Verkikkerd, klik voor recensie.)

Dagtrip

Dinsdag was de dag dat we een tripje maakte. Het was warm weer, rond de 25 graden en we hadden er zin in. We hadden namelijk een tour geboekt door de bergen van Mallorca. Met een bus door de bergen, daarna op een boot, dan een tram door de stad en als laatste met een ouderwetse trein terug onder de bergen door.
Alleen, ik ben wagenziek. En die haarspeldbochten in combinatie met een warme bus zorgde ervoor dat ik het laatste stuk boven een tasje hing. Gelukkig heb ik het grootste deel gewoon kunnen genieten. Want wat was het mooi. Ook de boot zorgde voor een minder prettig gevoel in mijn maag. De tram en de trein gaven gelukkig geen last, daar heb ik dubbel genoten.

vakantie in 4 foto's

Strand

Ook hebben vriendlief en ik genoeg tijd doorgebracht op het strand. Daar hebben we liggen bakken in de zon en gewoon genoten van het lekkere weer. Ik ben van mezelf redelijk bruin, maar na deze vakantie kan ik echt zeggen dat ik een zomers kleurtje heb.

Het was een heerlijke vakantie, die niet alleen goed was voor mijn kleurtje, maar ook zeker voor mijn humeur. Ik baal dan ook wel een beetje dat het in Nederlands zo koud is dat ik hier met een dikke trui en de kachel aan moet zitten, in plaats van een hemdje en korte broek. Maar, weet je? Ergens is het ook wel fijn. Thuis zijn.

Ben jij wel eens wagenziek geworden in de bergen? Of ben je er nog nooit doorheen gereden?

Leave a Reply