update: gebruik ik de action make-up die ik kocht nog steeds?

Weten jullie het nog? Dat ik een blogmaand had en dit volhield? Lang geleden alweer! In die maand testte ik make-up producten van de action. En vandaag geef ik jullie een update over welke van die producten ik nog steeds gebruik.

De blush gebruik ik elke dag als een subtiele bronzer. Dit vind ik een heel mooi effect geven op mijn wangen. Ik draag namelijk geen foundation in de zomer, maar die blush maakt geeft een mooi effect, vind ik. Ook de oogschaduw wil ik nog wel eens gebruiken. Maar omdat de kwaliteit toch tegenviel in verhouding tot andere oogschaduw palleten, ben ik gaan nadenken hoe het beter kon. En opeens had ik een idee. En dat ga ik je vandaag laten zien. Ik heb namelijk ontdekt dat je de oogschaduw van de action het beste kan gebruiken met water. Voor het palletje dat ik kocht betaalde ik 94 cent. En dat is bizar weinig. Ik vertelde toen dat ik best tevreden was over de kwaliteit die het leverde in verhouding tot het geld dat ik ervoor betaalde. Man I was wrong.

max and more oogschaduw

Zonder mijn trucje

Zonder water is het helemaal niet zo’n ramp als je zou verwachten. Oogschaduw met de kwaliteit die je verwacht van 94 cent. Beetje oogschaduw basis op en je kan een zeer subtiele look maken. Kijk maar:

Maar het kan beter

Eigenlijk wilde ik graag de toffe kleuren gebruiken van het action palletje, want dat doen ze zeker goed: toffe kleuren kiezen. Ik maakte mijn kwast nat en probeerde of het effect zou hebben. Nou: geloof me, het had effect! action oogschaduw kan je dus heel goed nat gebruiken. En I like it! want zeg nou zelf, dit is veel mooier toch dan de vorige look?

update action makeup

Als je dit ziet verwacht je toch niet dat ik make-up van minder dan één euro op mijn ogen heb gedaan?

Heb jij oogschaduw van de action? En heb jij hem wel eens nat opgebracht?

 

Leave a Reply