uit je comfortzone stappen – 4 tips die echt werken

Mascha

Mascha (26) houd zich bezig met een actievere en gezondere leefstijl. Daarnaast houd ze erg veel van boeken en lezen. Maar ook voor beauty en fashionis iets dat haar heel erg aanspreekt. Vandaar dat dit de dingen zijn waar ze onder andere over praat.

You may also like...

16 reacties

 1. Laviemamselle schreef:

  Leuke, mooie blog! Bedankt voor jouw tips. Heel veel plezier met het bloggen en alvast een mooi 2018 gewenst! Groetjes Ellen

 2. Rory schreef:

  Ik ben zelf vanaf een bepaald moment (vlak na mijn dertigste) allemaal dingen gaan doen die ik spannend vond: in je eentje reizen naar een land waar je de taal niet spreekt (Scandinavisch) en de weg naar je hotel vinden met openbaar vervoer. Acteerlessen (improvisatie) nemen terwijl je het doodeng vindt. En een week lang een acteercursus volgen in een oude boerderij in Frankrijk en daar ook zelf naartoe rijden met twee meiden die je niet kende van te voren. Het heeft mij heel veel gebracht.

  • Mascha schreef:

   wat een super toffe dingen om te doen! ik wil echt al heel lang een taalreis maken ( vroeger wilde ik naar engeland, maar ondertussen is mijn engels goed genoeg) en zou het liefst naar scanidnavie gaan om daar de taal te leren. Ik vind Zweden zo geweldig!! Ben er ooit een keer geweest en wil echt graag terug.
   Wat heb jij trouwens gave dingen gedaan zeg! super stoer van je

 3. Emmy schreef:

  Dit zijn originele manieren om uit je comfortzone te stappen. Leuk 😉 Ik heb er zelf nooit moeite mee, dus ik zou niet weten welke ik zou kiezen.

 4. Blogger Gwendy schreef:

  Hahaha nummer 1 zou ik echt nooit doen. Niet omdat ik het niet zou durven, maar omdat ik daar t nut niet van in zie. Verder leuke tips!

  • Mascha schreef:

   ik heb dit bij een cursus zelfvertrouwen moeten doen, en vond het de eerste keer stiekem spannender dan ik verwachtte. Het was koopavond en erg druk in de stad. Maar het heeft me wel veel gebracht. 😀

 5. Alice schreef:

  Hmmm, mijn kinderen gaan ook wel eens op de grond liggen in het midden van de stad… die hebben het precies niet zo moeilijk met die ComfortZone!! Ik daarentegen… zucht… elke keer weer in hetzelfde restaurant gaan eten én hetzelfde bestellen? Yep! Guilty!

 6. Ciska schreef:

  Leuk!! De meeste doe ik al regelmatig. Binnenkort ga ik uit mijn comfortzone aangezien ik met leerlingen een week naar Bosnië ga voor opbouwwerk. Ik laat dan mijn gezin en huis achter. Aangezien ik nogal een huismus ben is dat nogal wat

 7. Cynthia schreef:

  Wat een leuke tips! Vragen naar een restaurant en daar echt gaan eten gaan we een keer doen. Lijkt me spannend, maar echt leuk. Op de grond gaan liggen in de drukte; daar moet ik even over nadenken.

 8. Bryan schreef:

  Heel leuk bericht! En uit je comfortzone stappen is heel belangerijk en leuk vind ik! Maar ergens op de grond gaan liggen vind ik toch maar raar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.