terugblikken op het blogjaar van 2017

Allereerst de allerbeste wensen voor 2018 gewenst, ik hoop dat je een gezellige, liefdevolle, maar vooral veilige jaarwisseling hebt gehad. vandaag beginnen we fresh met een nieuw jaar. en dat op een maandag. Perfecte combo zullen we maar zeggen. Maar eerst: terugblikken op het blogjaar.

het is een bijzonder jaar geweest en er is een hoop gebeurd. AHOB bestaat alweer bijna een vol jaar. En hoewel ik momenten veel heb geblogd, is het ook veel stil geweest. daar wil ik komend jaar verandering in gaan brengen. Maar dat terzijde. We gaan vandaag lekker kijken naar een aantal bijzondere posts.

Uit je comfortzone stappen

uit je comfortzone stappen

ik ben bang van dieptes  ( dit is net even wat anders dan hoogtevrees, maar die post komt nog wel eens). Toch had ik tijdens mijn vakantie op Mallorca een kamer op 8 hoog. Ik schreef een aantal tips om uit je comfortzone te stappen en het jezelf makkelijker te maken. Dit jaar wil ik vaker uit mijn comfortzone stappen

Nee leren zeggen

nee leren zeggen

Nee zeggen is iets dat ik in 2018 vaker wil gaan doen. Zonder schuldgevoel en zonder verder een uitgebreide uitleg. ”Nee dat kan/wil ik nu niet voor je doen” moet maar eens voldoende zijn.

minimaliseren

beginnen met minimalsiren

dit jaar gaan er bijzondere dingen gebeuren. zo ga ik bijvoorbeeld beginnen met ontspullen. Dingen die ik niet gebruik ga ik aan iemand geven die er wél gebruik van maakt, zodat de spullen niet alleen maar stof liggen te vangen in mijn kamer.

Wat zijn de dingen die jij in dit jaar gaat doen? Heb je ook het plan om 2018 beter te maken dan 2017? Of ben je van plan om gewoon door te gaan met hoe je leven nu gaat? Want misschien is je leven al wel hardstikke goed, en hoeft er niet zo nodig iets veranderd te worden.
een van de dingen waar ik me dit jaar op ga foccuessen is in ieder geval drie kilo AANKOMEN.

een jaar samen

ik was op 29-05 een jaar samen met mijn vriend en verraste hem met een post op mijn blog waarin ik 5 redenen gaf waarom ik zo gek op hem ben.

Wat was jouw hoogtepunt van 2017?

Leave a Reply