Terug na een blogvakantietje

Goedemiddag!
Wat een warme dag is het toch! phoe. Ik  ben blij dat ik de rest van de middag kan binnen zitten, want buiten werken was geen pretje geloof me maar.

Daar ben ik weer

Terug van weggeweest! Ik heb na mijn blogmaand heb ik besloten om een weekje niks te doen. Maar dat weekje werden er twee. Oeps. Gelukkig ben ik weer helemaal opgeladen en zit ik lekker te brainstormen voor nieuwe ideeën.
Ook ben ik weer helemaal terug in de leessferen, dus op mijn andere blog kan je lezen welke boeken ik allemaal heb gelezen.

Hoe gaat het?

Voor mijn boekenblog gaat het goed, ik heb de afwezige tijd gebruikt om lekker te lezen en dat beviel heel goed. Ik heb maar liefst drie boeken gelezen afgelopen twee weken.

Maar met hardlopen ietsje minder. Ik heb denk ik iets te veel van mijn lijf gevraagd en daardoor kreeg ik last van mijn hamstring. Dus vorige week heb ik helaas maar één keer kunnen lopen. Dat was erg jammer, en dankzij de last van mijn schouders moet ik het lopen nog even wat meer uitstellen. Hopelijk vrijdag weer

Verder is er niet zo heel veel spannends gebeurd de afgelopen weken. Ik heb vooral veel gelezen en ben me wat meer gaan richten op de schoonheidskant binnen mijn Instagram. Mocht je het leuk vinden, dan kan je me hier volgen

freedom lipstick

De blog verandering

Ik ga in ieder geval proberen vanaf vandaag elke werkdag iets te posten op mijn beide blogs. Dus net als gisteren heb ik voor vandaag een hele lange blogdag in de planning staan. Haha!
Vanaf vandaag kan je dus weer vaker een bericht verwachten op AHOB. Zoals je misschien in het menu kan zien staan gezondheid en schoonheid centraal. Ik wil me dus ook meer gaan richten op schoonheid en beauty. Maar dan wel mijn idee van beauty. Misschien is dat voor jou heel anders, maar gelukkig zijn smaken verschillend. Je kan dus voortaan vaker iets verwachten dat met make-up, kleren of andere uiterlijkheden te maken heeft en ook innerlijke schoonheid wil ik aan bod laten komen. Maar ik zal zeker ook meer gaan schrijven over sporten. Afgelopen maand heb ik natuurlijk veel over mezelf geschreven, maar ik wil me nu echt meer gaan richten op gezondheid en beauty. Of ik me daar aan kan houden, of dat het toch een persoonlijk blog blijft, is natuurlijk maar de vraag, maar we gaan het zien.

Tot morgen in ieder geval

Leave a Reply