shape update #1

goedemiddag!
Zoals jullie kunnen zien is het menu van de site drastisch veranderd. Dit komt omdat ik heb besloten om eindelijk mijn twee blogs toch maar samen te voegen. No worries, verder blijft alles gewoon gelijk hier, maar er is een groot onderwerp bij gekomen. Boeken. Maar daarover later meer, je kan deze maand een hele lading recensies verwachten. met morgen de eerste. Maar vandaag ga ik jullie een shape update geven.

Shape update

Ongelofelijk, het is al maart. Dat betekend niet alleen dat ik nu officeel een hele maand samenwoon met de leukste man, maar ook dat ik vanaf nu elke maand een shape update ga geven. Yaay! Deze maand zal de start zijn van een nieuw terugkerend thema. Shape updaten. En niet omdat ik het zo super waardevol vind hoe dik mijn benen zijn of hoe dun mijn waist is. Maar vooral om te laten zien hoe het met mijn vorderingen gaat. want wat is er nou een betere motivatie dan dat? Ik moet wel zeggen dat ik het best een beetje spannend vind.

Mijn maten

Phoe, nou daar gaan we dan:

gewicht:  51
L. arm:    23.5
R. arm:   24
Chest:    78
Waist:     70.5
Hips:       71.5
L. thigh:  51
R. thigh:  51

WOW!

Wow, okay. mag ik even zeggen dat ik verbijsterd ben? Ik ben echt heel trots op deze maten. En misschien denken sommige van jullie wel: waar is dat mens blij om. Maar als je mij en mijn blog een beetje kent, weet je dat ik een van die mensen ben, die stuggled met aankomen. En denk nou niet dat ik maar een frietje moet gaan eten en niet zo moet zeuren. Want dat is niet de manier mensen. Ik wil graag gezond aankomen, niet op een ongezonde manier. We gaan volgende maand zien of er wat bij is gekomen en af is gegaan op de juiste plekken.

tekst gaat verder onder foto.

gevoel erbij

afgelopen maand was voor mijn gevoel een slechte sportmaand. wat jullie niet weten, maar ik wel, is dat ik mijn maten al een keer eerder had gemeten. Alles is op de juiste plekken veranderd. Armen een halve cm erbij, waist en hips een hele cm er af. En chest zelf ook een hele cm erbij sinds mijn laatste meting.

Maar voor mijn gevoel ben ik alleen maar achteruit gegaan.
Vandaar ook dat ik voor mezelf wat doelen heb opgesteld die ik morgen in een blogpost met je deel. Als je heel nieuwsgierig bent kan je alvast mijn instagram checken, daar staan de doelen al op.

Leave a Reply