over

Mascha v

Wil je graag meer lezen? Dat kan natuurlijk:
Mijn klerenkast herfstproof maken
Waarom ik graag sport

Hi! Ik ben Mascha en ik woon samen met mijn vriend in het zuiden van ons mooie land. Ik ben ooit begonnen met bloggen omdat ik graag over van alles schreef. Ik wilde verhalen delen en dingen vertellen.

Na een jaartje schrijven, ontdekte ik boekenblogs en toen ben ik overgestapt naar dat onderwerp, en ook meteen naar wordpress. Ik heb hier twee jaar met veel liefde over geschreven, tot ik besloot een eigen site te maken. Op dat zelfde moment besloot ik ook dat het ook tijd was om over iets anders te praten dan alleen maar boeken. Dus ben ik over lifestyle gaan kletsen. Maar het boekenbloggen miste ik toch te veel. Dus maakte ik ook mijn boekenblog weer aan. Nu is het vier jaar verder en schrijf ik al voor het tweede jaar op deze site. Ik heb ergens begin dit jaar de twee blogs samengevoegd (waar ik ze eerst uit elkaar had gehaald) en nu voelt het helemaal goed.
Er is een mooie plek ontstaan waar ik graag over alles klets wat ik leuk vind.

Een van die dingen is health. Sporten vind ik heerlijk. Ik heb fases waarin ik meer met kracht bezig ben en dan weer meer met hardlopen. Maar het motiveren van mezelf blijf ik leuk vinden.

Fashion en make-up vind ik onwijs leuk, maar dan niet de fast-fashion of de full face make-up. Juist de pareltjes scoren, bijvoorbeeld in de kringloop of Je kleding zelf aanpassen. Ik zie mezelf graag als een bezig bijtje dat veel dingen doet, maar soms houd mijn lichamelijke beperking me daarin een beetje tegen. (scoliose) Verder heb ik NF1, maar daar heb ik gelukkig weinig last van.