Over

 

heey, ik ben Mascha, 26, en ik ben een millennial, boekverzamelaaar en chaoot pur sang. Ik houd van lastige woorden en ben dol op mijn vriend. We zijn op dit moment op zoek naar een huisje om samen te wonen. Ook al zijn ondertussen ”pas”  ruim een jaar samen.

 

 

Al vanaf dat ik in groep 6 zit houd ik dagboeken bij. Het ene jaar wat consequenter dan het andere. Maar tussen 2009 en 2013 heb ik ieder dag geschreven. Nu wil ik weer vaak schrijven. Niet alleen in mijn dagboek, maar ook op mijn blog. Mijn interesses zijn nogal breed en willen nog wel eens veranderen. Dus je kan op mijn blog over heel veel verschillende dingen lezen. Zo heb ik momenten dat ik heel erg graag nadenk over health en mindstyle, dan weer wil ik weer graag extra veel bezig zijn met make-up en kleding. ( al draag ik voornamelijk tweedehands kleren). Hierover schrijf ik graag.

AHOB spierenDe laatste tijd ben ik meer bezig met sporten, ik merk dat mijn lichaam dit nodig heeft.
Want ik wil een betere conditie, meer spieren en een sterker lichaam. Mijn doel is om in 2018 de 10K te lopen tijdens de singelloop. Daarnaast zwaai het liefst met gewichtjes, maar ik doe het echt veel te weinig. Ook planken, en alle variaties daarvan vind ik geweldig. Al heb ik er niet altijd zin in. Maar dan probeer ik gewoon te bedenken hoe ik mezelf kan motiveren

Misschien zijn de eisen die je voor jezelf stelt wel heel anders dan de eisen die je voor iemand anders hebt. Ben je voor jezelf vele malen strenger dan voor een ander. Of juist een heel stuk coulanter, want jij mag dat tweede koekje wel, maar die ander is meteen een snoepkont. Er is één ding dat bij iedereen overeen komt. Iedereen heeft een ideaalbeeld voor zijn/haar lichaam. En bij iedereen is dat gelukkig ook anders. Mijn wens voor 2017 is dat iedereen gelukkig wordt met het lichaam waar hij in zit. Het is het enige waarvan je 100% zeker weet dat het je hele leven meegaat.

Twitter is vrij persoonlijk: mocht je daar interesse in hebben kan je mijn dagelijks leven daar volgen.
Facebook is een plek waar ik over mijn blog praat en een linkdump (voor blogupdates check hier ^.^)
Instagram is de plek waar je net als twitter een beetje mijn prive kan volgen. (tot op zekere hoogte)