Over

Hiyaa,

Al jaren blog ik. Over een hele hoop onderwerpen. Maar boeken hebben me altijd geïnteresseerd. De laatste tijd ben ik meer bezig met sporten, want ik merk dat mijn lichaam dit nodig heeft. Want ik wil een betere conditie, meer spieren en een mooi lichaam.
Maar dat wil toch iedereen?

spierballen AHOB

Misschien is jouw idee van een mooi lichaam heel anders dan mijn idee. Misschien zijn de eisen die je voor jezelf stelt wel heel anders dan de eisen die je voor iemand anders hebt. Ben je voor jezelf vele malen strenger dan voor een ander. Of juist een heel stuk coulanter, want jij mag dat tweede koekje wel, maar die ander is meteen een snoepkont. Er is één ding dat bij iedereen overeen komt. Iedereen heeft een ideaalbeeld voor zijn/haar lichaam. En bij iedereen is dat gelukkig ook anders.

Mijn wens voor 2017 is dat iedereen gelukkig wordt met het lichaam waar hij in zit. Het is het enige waarvan je 100% zeker weet dat het je hele leven meegaat.

Over mijn blog

Gezondheid

Ik vind het belangrijk om op mijn gezondheid te letten, maar ik ben echt niet vies van een koekje (of drie). Ik loop graag hard en ben aan het trainen voor 5k. Zo lang loop ik nog niet, dus rustig opbouwen is een must. Daarnaast vind ik het leuk om mijn buikspieren te trainen. Ik ben sinds kort een POPster, een volger van Cassie Ho.

Beauty

ik ben geen beautyblogger, maar het onderwerp schoonheid spreekt me zeker aan. Hier zal ik dus soms wat aandacht aan besteden. Gelukkig is er meer dan uiterlijk vertoon en speelt de innerlijke schoonheid ook een rol in deze wereld.

Persoonlijk

Alle artikelen zijn doordrenkt met mijn persoonlijkheid, maar er zijn ook artikelen te vinden waarbij je mij beter zal leren kennen.