Over

 

heey, ik ben Mascha, 26, en ik ben een millennial, boekverzamelaaar en chaoot pur sang. Ik houd van lastige woorden en ben dol op mijn vriend. Sinds 1 februari wonen we samen in een prachtig appartement.

Al vanaf dat ik in groep 6 zit houd ik dagboeken bij. Het ene jaar wat consequenter dan het andere. Maar tussen 2009 en 2013 heb ik ieder dag geschreven. Nu wil ik weer vaak schrijven. Niet alleen in mijn dagboek, maar ook op mijn blog. Mijn interesses zijn nogal breed en willen nog wel eens veranderen. Dus je kan op mijn blog over heel veel verschillende dingen lezen. Zo heb ik momenten dat ik heel erg graag nadenk over health en mindstyle, dan weer wil ik weer graag extra veel bezig zijn met make-up en kleding. ( al draag ik voornamelijk tweedehands kleren). Hierover schrijf ik graag.

Ik heb erg veel ongelezen boeken, mer dan ik in vier jaar kan lezen. Toch is koopjes jagen een van mijn hobby’s. Dus als ik niet bezig ben met werken, of achter mijn laptop aan het bloggen ben, kan je me vinden met een boek.

Of met een film. Met L. en moeder heb ik iedere vrijdagavond een filmavond. Een traditie die we al sinds 2012 hebben. Meestal kijken we Zweedse series.Hiervan zullen natuurlijk ook recensies online komen.

 

AHOB spieren

De laatste tijd ben ik meer bezig met sporten, ik merk dat mijn lichaam dit nodig heeft.
Want ik wil een betere conditie, meer spieren en een sterker lichaam. Mijn doel is om in 2018 de 10K te lopen tijdens de singelloop. Daarnaast zwaai het liefst met gewichtjes, maar ik doe het echt veel te weinig. Ook planken, en alle variaties daarvan vind ik geweldig. Al heb ik er niet altijd zin in. Maar dan probeer ik gewoon te bedenken hoe ik mezelf kan motiveren

 

 

 

Misschien zijn de eisen die je voor jezelf stelt wel heel anders dan de eisen die je voor iemand anders hebt. Ben je voor jezelf vele malen strenger dan voor een ander. Of juist een heel stuk coulanter, want jij mag dat tweede koekje wel, maar die ander is meteen een snoepkont. Er is één ding dat bij iedereen overeen komt. Iedereen heeft een ideaalbeeld voor zijn/haar lichaam. En bij iedereen is dat gelukkig ook anders. Mijn wens voor 2017 is dat iedereen gelukkig wordt met het lichaam waar hij in zit. Het is het enige waarvan je 100% zeker weet dat het je hele leven meegaat.