Over

Heey!

ik ben Mascha, jouw cappuccino drinkende blogger.  Ik ben een millennial, boekverzamelaar en chaoot pur sang. Ik houd van lastige woorden en ben dol op mijn vriend. Sinds 1 februari wonen we samen in een prachtig appartement.

Vroeger was ik een grijze muis die zichzelf niet durfde te laten zien, maar daar is gelukkig verandering in gekomen. Ik ben nog steeds niet super zelfverzekerd, maar durf het leven aan. Daar geniet ik dan ook van met volle teugen. Ook wil ik graag anderen helpen om dit te mogen doen. Daarom ben ik 4 juni naar de KvK gestapt en heb ik mijn eigen bedrijf opgericht. Ik help anderen om van hun onzekerheid af te komen.

Hardlopen is een van mijn hobby’s. Ik loop nu ongeveer 5 km in één keer. Maar dat wil ik heel graag opbouwen naar de 10. Dus ik train twee à drie keer per week om dat voor elkaar te krijgen. Ook houd ik me graag bezig met alles wat met geestelijke gezondheid te maken heeft. Beter bekent als ”mindstyle”. nadenken over van alles wat met je eigen gedachten te maken heeft vind ik heel leuk. ( ook een reden om dat eigen bedrijf te starten).

Een andere hobby is film kjiken. Ik kijk graag allerlei films, maar één keer per week kijk ik met mijn moeder en vriendin L een Scandinavische serie. Dit doen we al sinds 2013 en het is echt een traditie geworden. Uiteraard kan je hier recensies van verwachten.

Grootste hobby

Toch denk ik dat de grootste categorie op dit blog- in ieder geval op dit moment- boeken is. Ik lees heel graag en heel veel.

Toch heb erg veel ongelezen boeken, meer dan ik in vier jaar kan lezen. Maar hé, ik hoef me nooit te vervelen. Daarnaast jaag ik graag achter de leuke koopjes aan. Ik struin boekenmarkten af en bezoek zo nu en dan de kringloop.

Maar die kringloop bezoek ik niet alleen voor boeken, maar ook voor leuke tweedehands kleren.

Ik geloof dat minstens 3/5 van alle kleren die ik bezit ( buiten ondergoed) tweedehands is. Sommige komen uit de kringloop, maar anderen heb ik weer gekregen. Kleding ruilen met vriendinnen is namelijk ook leuk om te doen.

Dit alles heeft natuurlijk een persoonlijk tintje, maar er zullen ook genoeg persoonlijke artikelen verschijnen
op aHoB.