mijn nieuwe freedom lipsticks

Een tijdje geleden kocht ik een paar nieuwe lipsticks, met het idee dat het heel leuk zou zijn om er een blogpost over te schrijven. Goed, en omdat ik tegenwoordig een beetje adiccted ben aan lippenstift.

freedom lipstick

Actie kruitvat

Ik was met een vriendin van me een dagje aan het shoppen in Den Bosch. Daar gingen we in de kruitvat make-upjes kijken. Er stonden een paar hele grote bakken met uitverkoop. Dat brengt de make-up lover echt in me naar boven, dus ik ging snuffelen. Op zoek naar een nieuwe lipstick. Ik wilde er eigenlijk ééntje kopen, maar toen vond ik een doosje met freedom lipsticks en wilde ik die graag hebben. Ik had een doosje met Reds. (rood tinten) Maar tot mijn verbazing zat er, toen ik hem later tijdens een drankje openmaakte , een zesde kleur bij. Een Bare. Ik betaalde €5.99 voor vijf (later bleek zes) verschillende kleuren lippenstift. Erg goedkoop dus. Dat komt neer op 1.20 per lipstick, als je een doosje van vijf hebt.

 

red kleuren

Wat vind ik ervan?

Ik ben erg blij met deze lipsticks, hoewel de dekking beter had gemogen. Maar hé, niet al te veel gaan verwachten voor zo’n klein prijsje. Ik merk dat het echt nodig is om meer dan één laagje aan te brengen voordat je een mooi resultaat hebt. Zeker bij de wat donkerdere kleuren, ( de 108 en 109). Dat neemt niet weg dat het erg mooie kleuren zijn. En als je een paar laagjes aanbrengt is de dekking gewoon prima. Ze blijven bij mij een paar uur zitten. Echt kissproof zijn ze niet, dus let op als je iemand een kus geeft. Of als je gewoon een drankje gaat drinken/iets eten. Hij geeft wel een beetje af. Maar omdat de dekking niet super heftig is, valt het vaak niet eens zo op.

 Red 110 Born with it

zoals je ziet is de dekking niet super duidelijk, maar dat neemt niet weg dat ik vind dat hij heel mooi staat. Ik ben in ieder geval erg blij met mijn nieuwe lipsticks.

110 born with it

hierbij een ingezoomd beeld van mijn lippen met het kleurtje, subtiel maar toch zichtbaar.

 

 

Leave a Reply