Film| MR beans holiday

Mr beans holiday
Mr beans holiday

Een paar weken geleden keek ik deze film. Van te voren waren mijn verwachtigen laag. Hoewel ik MR Beam vaak wel leuk vind, is het niet zo dat ik echt dubbel lig om zijn grappen. Een beetje grinniken is vaak het meeste dat ik doe.

Waar gaat het over?

In deze Film gaat Bean naar Frankrijk. Met veel geluk wint hij een reis naar een Frans strand. Vol goede moed gaat hij op pad, maar dat loopt natuurlijk totaal anders dan verwacht. In de trein gaat er al van alles mis waardoor hij uit moet stappen samen met een jongen van een jaar of 12. Deze jongen is zijn vader kwijtgeraakt doordat die een hele hoop foto’s van Bean moest maken en daardoor de trein miste.

Beertje?

Het favoriete beertje van Bean was er deze film niet bij. Als vervanging trok Bean op met de jongen. Dat er in deze film veel minder wordt gesproken dan in de andere film van Mr. Bean, vond ik juist heel leuk. Dat is voor mij door de kracht van de serie, weinig spraak en veel gekkigheid. Doordat beertje er niet bij was had Bean deze film iets meer oog voor zijn omgeving. Normaal is hij veel met beertje bezig, maar deze film heeft hij juist menselijke contacten. En hoewel hij niet veel zegt tegen de jongen van 12 met wie hij optrekt, praat de jongen wel af en toe tegen hem.

Kei hard gelachen om sommige stukken

Waar ik net aangaf dat ik om de andere film van Bean niet zo hoefde te lachen, heb ik tijdens deze film in een deuk gelegen. De dans scene waarbij Bean en de jongen samen proberen geld bij elkaar te halen om vader te vinden vond ik het allerleukst. Ik heb me bijna tranen in mijn ogen gelachen.

Alles wat er fout kan gaan, gaat ook daadwerkelijk fout. Maar toch heeft Bean ook wel eens geluk. zo komt hij een vrouw tegen die hij wel leuk vind. En verrassend genoeg valt deze vrouw (Sabine) ook voor de charmes van Bean.

Mr bean’s Holiday is te zien op netfilx.

kende jij deze film al?

 

Leave a Reply