Mijn maanddoelen voor april 2018

Het is alweer april. De tijd gaat zo razend snel. Aan het begin van AHOB, voor ik hem voor het eerst een make-over gaf, schreef ik maanddoelen. Hiermee stopte ik omdat ik merkte dat ik er niet genoeg uithaalde. Maar ik ga toch de gok weer wagen en in ieder geval deze maand doelen opstellen. Mijn maanddoelen april 2018 zijn de volgende:

Sport

in maart zette ik op mijn instagram een paar doelen. Een daarvan was
Elke dag iets aan mijn lijf doen. Nu is dat niet gelukt en heb ik een hele slechte sportmaand gehad, maar afgelopen donderdag heb ik wel weer heerlijk hardgelopen. (Hierover liet ik al iets weten op instagram)

Voor deze maand wil ik als doel stellen dat ik in ieder geval twee keer per week hardloop, alles dat ik meer loop is mooi meegenomen, maar die eis stel ik niet aan mezelf als harde eis.

Daarnaast wil ik ook weer het krachttrainen oppakken, want voor mijn gevoel heb ik echt zo weinig gedaan dat al mijn progress van januari en februari verdwenen is.

Blog

Elke werkdag een upload. Dat wordt nog wel even flink knallen, maar het is goed te doen. Dus ik ga er gewoon heel hard voor werken. Daarbij had ik afgelopen maand een themamaand waarbij ik elke dag een recensie online plaatste. Dat is in deze maand wel even anders. Deze maand ga ik meer focussen op andere dingen. Niet alleen maar boeken. Ik ga mijn best doen om meer afwisseling te hebben in de soorten artikelen.

Lezen

Hoewel afgelopen maand natuurlijk een maand van recensies was, moet ik toegeven dat ik niet super veel heb gelezen. Ik zit nu wel lekker in een leesflow en ben bezig in een spannend boek.
Het is het boek ”De 50/50 moorden” en tot nu toe is het nog niet super spannend, maar dat gaat zeker snel genoeg komen. Een toffe uitdaging lijkt me om elke dag een half uurtje te lezen. Eens kijken of dat goed is voor mijn hoeveelheid boeken die ik lees deze maand.

Persoonlijk

Een van de dingen die ik op persoonlijk vlak graag wil doen is het terugkrijgen van mijn ritme. Ik ga veel te onregelmatig naar bed. De ene dag lig ik er om kwart over tien in en de dag erna om kwart over elf. En ik weet dat dit niet goed is voor mijn ritme. Dus daar wil ik aan gaan werken. Daarbij ben ik bezig met het opzetten van een projectje. Hierover zal binnenkort meer online komen.

Wat is jouw doel voor komende maand?

2 Comments

 1. Jenn

  9 april 2018 at 14:07

  Mooie doelen, lijkt me zeker haalbaar! Ik maak ook iedere maand doelen voor mezelf 🙂 Mooie blog heb je, ik ga je volgen!

  1. Mascha

   9 april 2018 at 14:11

   aah, dankjewel voor het compliment 🙂

Leave a Reply