food diary, alles dat ik in drie dagen naar binnen werk

Mascha

Mascha (26) houd zich bezig met een actievere en gezondere leefstijl. Daarnaast houd ze erg veel van boeken en lezen. Maar ook voor beauty en fashionis iets dat haar heel erg aanspreekt. Vandaar dat dit de dingen zijn waar ze onder andere over praat.

You may also like...

16 reacties

 1. Lodi schreef:

  Ik heb jaren als gewichtsconsulent gewerkt en liet cliënten altijd bij houden wat ze een paar dagen aten, heel goed om zelf in et zien, wat je allemaal binnen krijgt. Wat goed dat je dit samen doen, dat stimuleert goed!

 2. Debbie schreef:

  Ik hou sinds deze week bij in de app cronometer wat ik eet, om te kijken of ik voldoende voedingsstoffen binnenkrijg. Ik ben veganist namelijk sinds 2 jaar en vraag me af of supplementen slikken echt nodig is. Vandaar de test. Succes met je fitjourney!

 3. Laura schreef:

  Ik heb nog nooit mijn eten bij te houden. Ik kan mij wel heel goed voorstellen dat het extra motiverend kan zijn om het dan te veranderen.

 4. Eva schreef:

  Leuk om dat zo eens te zien! Ik heb wel eens een app geïnstalleerd waarin ik mijn eten kon bijhouden, maar dat hield ik nooit lang vol… Wel duid ik in mijn bullet journal elke dag aan hoeveel glazen water ik drink 🙂

 5. Deborah schreef:

  Ik heb het een tijdje gedaan en het is best een openbaring. Alleen al het heel bewust bezig zijn met het loggen van je eten en daarna het teruglezen. Ik deed het overigens om wat kg kwijt te raken maar werd er wel heel bewust door wat ik allemaal gemerkt en ongemerkt naar binnen schoof. Succes met jullie doel!

  • Mascha schreef:

   bedankt, gaat vast goedkomen. Ik vond het ook erg interessant om bij te houden, vooral wat je ongemerkt naar binnen werkt is boeiend om terug te zien.

 6. Bryan schreef:

  Als eerste veel sterkte voor het verlies! En ik heb dit nog nooit gedaan, en ik denk wel dat ik zou verschieten van het resultaat.

  • Mascha schreef:

   dankjewel! Het is inderdaad misschien wel eens interessant om een dagje bij te houden. Gewoon om te weten wat je eet. Soms vergeet je echt dat je bepaalde dingen hebt gegeten.

 7. Thomas schreef:

  Veel succes met je fitjourney! Ik houd ook regelmatig m’n voedingspatroon bij, maar moet toegeven dat het al snel weer verslapt om alles netjes bij te houden.

  • Mascha schreef:

   bedankt! Het is inderdaad erg lastig om bij te houden, maar gelukkig heb ik een voedselschema gekregen. dus is precies bijhouden niet meerr nodig, gewoon het schema volgen

 8. Succes! Ook genieten he 🙂 Mijn vriend is hier ook een tijd mee bezig geweest om nog fitter te worden. Ik gaf hem als tip om wat meer citruszest te gebruiken om toch iets meer smaak te krijgen.

  • Mascha schreef:

   Ik geniet zeker. Af en toe een kleine cheat mag best. zoals vandaag, toen ik koffie ging drinken in de stad. Dat mini koekje dat je erbij krijgt, achja dat mag best. Ik ken citruszest niet echt. Dus ga het even googlen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.