Disclaimer

Huisregels

  • Als een reactie kwetsend of beledigend is wordt deze verwijderd. mocht ik vaker je reacties moeten verwijderen wordt je geblokkeerd zonder verdere waarschuwing vooraf.
  • Als je een reactie plaatst om je eigen bedrijf te promoten wordt deze ook verwijderd. Mocht je contact op willen nemen voor een review of samenwerking wordt je verzocht dit via het contactformulier te doen.
  • Ook linkjes naar je eigen blog, worden als spam gezien. ( buiten de spam je blog artikelen) en deze link wordt verwijderd. Behalve als hij echt van toepassing is op het artikel en je over het artikel zelf een (andere) mening over hebt. Dit wordt per link door mij bekeken.
  • Wil je teksten of foto’s van mijn blog gebruiken? Vraag eerst om toestemming!
  • Ik werk hard om de content op deze blog zo origineel en waarheidsgetrouw te laten zijn.
    Indien mijn artikelen toch feitelijke onjuistheden bevatten, laat me dit dan weten via het contactformulier.

Reviews van gekregen spullen

Het meeste dat op mijn blog verschijnt is mede mogelijk gemaakt door eigen aankopen. Maar het kan voorkomen dat ik soms iets krijg opgestuurd. Hierover ben ik altijd eerlijk en dit vermeld ik altijd! Niet alleen omdat dit wettelijk verplicht is, maar ook gewoon omdat ik eerlijkheid naar mijn lezers erg belangrijk vind. Hierbij wil ik graag benadrukken dat als ik iets opgestuurd krijg, ik alsnog heel eerlijk ben over het product/de dienst. Of ik er nou voor betaald heb, of het gratis heb gehad. Dit zal ik wel altijd onderbouwen met mijn gefundeerde mening.

Mocht ik een keer iets van een bedrijf toegestuurd krijgen ter review of voor een winactie zal ik dit er dus altijd bij vermelden. Ik post ook alleen dingen die bij mij en bij mijn blog passen. Dus als ik zomaar iets opgestuurd krijg, is dat geen garantie dat ik er ook daadwerkelijk over schrijf.

verder gebruik ik in dit soort gevallen alleen maar no-follow links!

Gesponserde blogposts

Natuurlijk sta ik ook open voor samenwerkingen. Het is belangrijk om te weten dat ik ook hierin eerlijk ben. Niet alleen over het product of de dienst, maar ook om het feit dat het om een samenwerking gaat. Dus als ik minder tevreden ben, zal ik dit ook laten weten, wel zal ik altijd mijn onderbouwde mening geven. Daarbij zal ik er altijd bij zetten dat het om een samenwerking gaat. Ik ga alleen een samenwerking aan als ik vind dat het past bij mij en mijn blog.

verder gebruik ik in dit soort gevallen alleen maar no-follow links!

Mocht je van mening zijn dat er iets niet klopt op mijn blog, dan kan je altijd contact opnemen en mailen naar info.ahob@gmail.com