bevriend zijn met het andere geslacht, kan dat wel?

Mascha

Mascha (26) houd zich bezig met een actievere en gezondere leefstijl. Daarnaast houd ze erg veel van boeken en lezen. Maar ook voor beauty en fashionis iets dat haar heel erg aanspreekt. Vandaar dat dit de dingen zijn waar ze onder andere over praat.

You may also like...

10 reacties

 1. Mirjam schreef:

  Over dit onderwerp wordt zeker veel geschreven. Ik denk dat dit best kan. En dat het wel of niet slagen afhankelijk is van vele dingen. Zoals hoe heb je elkaar leren kennen en hoe lang kende je elkaar voordat je bevriend raakte.

  • Mascha schreef:

   Jep. Precies. Ikn leerde mijn beste vriend kennen: huilend op een bankje, half dronken na het stappen. We kende elkaar al vaag, maar niet echt. Hij moest ook huilen (totaal andere reden) en sindsdien zijn we onafscheidelijk

 2. Waarom zou het niet kunnen?

 3. Helena schreef:

  Dat kan best toch

 4. Bryan schreef:

  Ik denk dat elke situatie anders is en dat het ook soms afhangt van persoon tot persoon! Al zou ik het zelf ook altijd zeggen!

 5. Oh wat leuk dat jullie gaan samenwonen!
  Mijn vriendengroep bestaat meer uit mannen dan vrouwen (vooral vrienden van mijn boyfriend), maar ik zal nooit privé afspreken met één van deze mannen. Vind het wel mooi om te zien hoe een vriendschap kan groeien tot een relatie.

 6. Cynthia schreef:

  Ik denk ook dat het best kan, mits je duidelijk bent naar elkaar. Mooie conclusie aan het einde van je verhaal enne… veel plezier met samenwonen!

 7. Jessica J. schreef:

  Ik vind het echt een vreemd gegeven dat zo veel mensen zeggen dat het niet kan. Sterker nog, ik kan beter overweg met mannen dan met vrouwen. Mijn beste vrienden zijn zoals broers voor mij. Overigens heb ik al meer dan zes jaar een vaste relatie. 🙂

  • Mascha schreef:

   Misschien dat het veel scheelt als je een vaste relatie hebt, maar ik heb ook altijd mijn vrienden als broers gezien. stuk voor stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.