10 redenen om fit(girl) te worden

goedemiddag,

Elke werkdag een boek of filmrecencie. Hoe bevalt dat? ik vind het in ieder geval erg leuk om te zien dat mijn harde voorbereidingen zijn vruchten afwerpen. Ook heb ik nog een paar leuke blogpost ideeen. Er staat de komende tijd een hoop op de planning en ik ben hard bezig met vooruit werken.
Enig nadeel? Ik sport de laatste tijd erg weinig. Ik ben net begonnen met een nieuwe baan, en het is druk met huishouden en zo. Dus van sporten komt het te weinig. Om mezelf en jullie te motiveren, vandaag een artikel over fitgirls. Waarom zou je een fitgirl moeten worden?

Fitgirls overdrijven.

Ik schreef al eerder over fitgirls. Noemde ze ziek. Natuurlijk is dit niet hoe ik er werkelijk over denk, want ik noem mezelf ook graag een fitgirl. Maar helaas is het nog wel een beeld dat er heerst over fitgirls. Ze eten alleen maar groente en zijn de hele dag in de sportschool te vinden.
Natuurlijk is dit niet waar, al zijn er wel fitgirls die een beetje heftiger zijn dan de rest. Het beeld is immers ergens vandaan gekomen. Sommige meiden hebben helaas nog het beeld dat fitgirls een super streng dieet hebben en daardoor niks lekkers mogen.

Genieten

Geloof mij maar als ik zeg dat genieten een van de belangrijkere dingen is. Niet alleen van je gezonde maaltijden, maar ook van het sporten zelf. Want als je niet geniet van het sporten of het vreselijk vind om naar de sportschool te gaan dan ligt het je minder. Maar dat wil niet zeggen dat  je geen fitgirl kan worden. Een fitgirl is namelijk iemand die probeert een sterkere versie te worden van zichzelf. En dat is wat je in je hoofd moet houden als je begint aan dit avontuur.

fitter worden

Buiten het feit dat je er gewoon beter gaat uitzien, want zeg nou zelf wie wil er geen mooie armen, benen en buik, zijn hier 10 redenen waarom ook jij fitgirl (boy) wilt worden.

10 redenen waarom ook jij fitter wilt worden

1. Je hebt een beter humeur.

2. Je bent over het algemeen minder (snel) moe.

3. Je verbrand meer calorieën, zelfs in rust

4. Je zit beter in je vel

5. Het verbeterd je zelfvertrouwen enorm

6. Je ziet er beter uit, zowel aangekleed als naakt.

7. Meer energie gedurende de dag.

8. Je slaapt beter

9. Je bent overdag productiever

10. Je zal je geweldig voelen na een fijne work-out.

Hoe vaak sport jij?

Leave a Reply