5 redenen waarom ik zo gek ben op mijn vriend

Vandaag is het de 29e. Een speciale dag voor mij. Vanavond rond half 11 is het precies een jaar geleden dat ik ja zei en met mijn vriend een relatie aan ging. 1 jaar samen dus. In de tussentijd is er erg veel gebeurd. Allemaal goede dingen. Daarom is het toch een beetje een speciale dag, in ieder geval voor ons. Dus wat is er leuker dan als verassing een blogpost aan hem wijden, aangezien hij mijn blog ook leest. (Hoi schat).
Daarom geef ik jullie vandaag vijf redenen waarom ik zo ontzettend gek op hem ben. Natuurlijk kan ik er nog een hele hoop meer noemen, maar deze 5 zijn er voor vandaag!

5 redenen waarom ik al een jaar gelukkig ben met hem.

Ik bedoel maar, kijk nou hoe lief hij is!
1 jaar samen
1. We houden van dezelfde dingen waardoor we veel samen doen, maar geven elkaar ook de ruimte om ons eigen ding te doen.

2. Hij is sowieso super lief voor me. Zelfs als ik soms een beetje een duiveltje ben.

3. Hij maakt me altijd keihard aan het lachen door me raar na te doen als ik iets geks doe.

4. Als ik koude handen heb, mag ik me aan hem opwarmen. Ik roep dan altijd in een extreem dom stemmetje ” warum”

5. Ik voel me altijd onwijs aangemoedigd in mijn keuzes, maar die laat ie me wel 100% zelf maken.

 

 

 

I don’t need no butterflies, ‘cause you give me a whole dahm zoo

Leave a Reply